This or that tag

29 oktober 2010

Foto’s via I loved you forever

Vandaag een tag die veel rondgaat op blogs de laatste tijd. Het was mijn plan om deze in een filmpje te doen, en dat heb ik ook gedaan, maar het was een beetje saai omdat je er snel doorheen gaat en alleen maar keuzes maakt. Dus bij deze in artikel-vorm ;)

Fashion

Spijkerbroek of Joggingspak
Lange mouwen of korte mouwen
Jurken
of rokken
Streepjes of ruitjes
Teenslippers of sandalen
Sjaals of hoedjes
Oorknopjes of oorhangers
Kettingen
of armbanden
Hakken of platte schoenen
Cowboy laarzen of paardrij-laarzen
Jasje of vest

Ik verkies een spijkerbroek sowieso boven een joggingspak, fuck het comfort dan maar, maar je ziet mij echt niet rondlopen in zoiets. Korte mouwen zijn voor mij veel handiger want ik ben iemand die het maar heel weinig koud heeft, dus als ik het dan koud heb kan ik beter een vestje aandoen, want als ik het dan weer warm krijg zit ik met die irritante lange mouwen. Jurken vind ik veel leuker dan rokjes, het ziet er beter uit als een geheel en ik ben ook niet zo goed in het combineren van rokjes. En ik heb ook gewoon meer jurkjes. Ruitjes zijn OK, maar streepjes zijn helemaal super! Echt, love them! Tegenwoordig heb je zulke leuke sandalen, dus ik kies die. Al heb ik geeneen sandaal in mijn schoenencollectie, wilde ik wel graag een paar kopen dit jaar. Maar helaas niet gelukt. Hoedjes heb ik niet zo veel mee, al staan de meeste hoedjes mij wel best goed. Sjaals vind ik leuker, kan je beter combineren en zijn lekker warm en goed voor je nek! Ik vind oorhangers veel mooier dan oorknopjes. Al zijn knopjes soms wel wat subtieler. Deze keuze was héél moeilijk vond ik, want ik vind armbanden en kettingen allebei zo leuk! Toch heb ik voor kettingen gekozen, want ze kunnen een jurkje of een shirt echt heel erg afmaken. Comfortabel is anders, maar toch verkies ik hakken boven platte schoenen. Ik vind het gewoon super eyecandy om ernaar te kijken! En ze kunnen een simpele en comfy outfit toch een vleugje classy geven. Cowboy boots of paardrij laarzen? Wat is dat voor een vraag? Ik kies dan toch cowboy boots, al vind ik allebei niet mooi. Vestjes zijn superleuk, maar toch kies ik jasjes, want ik houd van mn leren jasje.

Make-up

Blush of Bronzer
Lipgloss of lipstick
Eyeliner of mascara
Foundation of concealer
Neutraal of kleur
Oogschaduw in vaste vorm of losse poeder oogschaduw
Kwasten of sponsjes

Blush staat mij simpelweg beter dan bronzer, en ik vind blush ook leuker met meer variatie in kleur. Al heb ik sinds kort wat lipsticks, toch verkies ik lipgloss boven lipstick, want ik vind het gewoon fijner werken en mooier staan. Ik heb al zwarte en gekrulde wimpers van mezelf, dus eyeliner! Concealer draag ik niet altijd, foundation wel. Veel fijner. Kleur vind ik sowieso leuker dan neutrale kleurtjes, want je kunt er veel beter mee experimenteren. Al zijn neutrale kleuren soms wel gepaster. Oogschaduws in vaste vorm zijn makkelijker om mee te werken, heel simpel. En ik werk niet met sponsjes, alleen met kwasten.

Nagels

OPI of China Glaze
Lang of kort
Acryl of natuurlijk
Felgekleurd of donker
Met nailart of zonder nailart

Ik heb van beide merken geen lakjes, maar OPI lijkt me fijner! Ik houd duidelijk van lange nagels, vind ze zo mooi! Tenzij het echt heks-achtig word he, niet te overdreven natuurlijk. Natuurlijke nagels zijn naar mijn mening prachtig, als ze goed verzorgd zijn. Moeilijke keuze, maar ik kies toch voor donkere kleurtjes, want die vind ik lekker edgy staan. En al doe ik nooit nail-art, ik vind het super om bij anderen te zien!

Body

Parfum of Bodyspray
Lotion of body butter
Douchegel of zeep
Lush of andere merken

Ik gebruik nooit bodyspray, maar parfum is een must! Lotion vind ik fijner uitsmeren dan butter. Douchegel werkt fijner dan zeep en ik kies toch Lush, al vond ik het moeilijk want er zijn ook andere fijne merken. Maar aangezien ik veel producten van Lush heb kies ik die!

Haar

Krullend of stijl
Knot of paardenstaart
Schuifspeldjes of clipjes
Haarlak of gel
Lang of kort
Licht of donker
Lok of pony
Los of vast

Ik heb stijl haar, en ik heb het gevoel dat je daar meer mee kunt doen. Ik vind knotjes mooier dan een paardenstaart, zeker als ze lekker rommelig eruitzien terwijl je er juist lang aan hebt gewerkt, hahah. Clipjes zijn steviger dan schuifspeldjes en vind speldjes ook minder fijn werken. Gel vind ik echt vreselijk, haarlak dus. Lang haar, sowieso! Liefde voor mijn al best lange lokjes. Donker haar vind ik persoonlijk mooier, en niet alleen omdat ik dat zelf heb. En natuurlijk kies ik een pony, aangezien ik die zelf heb. Ik hou van mn pony! En ik draag mijn haar vrijwel altijd los.

Zomaar

Regen of zonneschijn
Zomer of winter
Herfst of Lente
Chocolade of vanille
Westen of oosten

Nou, die keuze was niet moeilijk. Zonneschijn natuurlijk. Ik haat regen, ook als ik binnen zit. En bij zonneschijn hoort natuurlijk de zomer, ik kijk nu al op tegen de winter! Lente past ook weer in dat rijtje, hahah. Dan word het al ietsje warmer! Moeilijke keuze, maar toch vanille omdat een chocolade smaak voor mij al snel te overheersend kan zijn. En ik kies westen. Hallooo, west coast represent? California girls? Haha!

Ik tag iedereen die de tag ook wil doen! Of antwoord op de vragen in de comments :D

xoxo

20 reacties

 • Antwoorden This or that tag – Aap Noot Miez 24 februari 2018 om 14:12

  […] heb ik weer een nieuwe tag voor jullie! Ik heb de tag van deze blog. Laat het me vooral weten als je de tag ook hebt gedaan dat vind ik altijd leuk om te lezen. Laten […]

 • Antwoorden This or that – Tamara's lifestyle 1 september 2017 om 15:23

  […] Ik heb een hele leuke tag gevonden. De “This or that” tag. Ik zag deze op het blog van Teske. Ik heb de tag een beetje aangepast en dit is hem […]

 • Antwoorden Telefoon Tag – GIRLYCRAVINGX ♡ 17 augustus 2017 om 07:08

  […] Ik ga vandaag de This or That tag doen! Deze tag heb ik van dit blog, maar zelf heb ik er wel een aantal dingen aan veranderd. Volgens mij is deze tag al best wel […]

 • Antwoorden This or That | Tag #1 – onlinemeisje 4 augustus 2016 om 13:36

  […] tag heb ik gevonden op het blog van Teske! Het is de This or That Tag. Je krijgt telkens 2 dingen waaruit je moet kiezen. Het is per […]

 • Antwoorden This or that tag! – Emmmaa 30 juli 2016 om 13:24

  […] tag voor jullie. Hierbij kies je uit twee dingen een antwoord. Ik heb deze overgenomen van Teske: http://www.teske.nl/2010/10/29/this-or-that-tag/ […]

 • Antwoorden This or that tag | DIVIDED 9 april 2015 om 08:28

  […] zagen op de blog van Vera een ontzettend leuke tag. Deze tag heeft Teske ook al gedaan en we vonden hem zo leuk dat wij besloten hem ook te […]

 • Antwoorden TAG: This or That | Miss Melissz 6 december 2013 om 15:46

  […] vrij snel, dus bij deze, de This or That tag! Ik vind deze tag superleuk, en ik vond deze bij Teskuh. Ben je benieuwd wat ik heb gekozen lees dan snel verder! […]

 • Antwoorden xBeauty 22 februari 2013 om 19:51

  Ik heb hem ook gedaan, voor mijn artikel van morgen. Ik heb een paar dingen weggelaten maar het grootste deel zit er bij mij ook in :)

  xoxo

 • Antwoorden maria 30 oktober 2010 om 22:18

  leuk !

 • Antwoorden Anouk 30 oktober 2010 om 19:49

  haha, ik heb heel veel hetzelfde als jou (:

 • Antwoorden Laura 29 oktober 2010 om 20:45

  SPIJKERBROEK of Joggingspak
  Lange mouwen of KORTE MOUWEN
  JURKEN of rokken
  STREEPJES of ruitjes
  TEENSLIPPERS of sandalen
  SJAALS of hoedjes
  Oorknopjes of OORHANGER
  Kettingen of ARMBANDEN
  HAKKEN of platte schoenen
  COWBOY LAARZEN of paardrij-laarzen
  Jasje of VEST
  BLUSH of Bronzer
  LIPGLOSS of lipstick
  Eyeliner of MASCARA
  Foundation of CONCEALER
  Neutraal of KLEUR
  OOGSCHADUW IN EEN VASTE VORM of losse poeder oogschaduw
  KWASTEN of sponsjes
  OPI of CHINA GLAZE
  LANG of kort
  Acryl of NATUURLIJK
  Felgekleurd of DONKER
  MET NAILART of zonder nailart
  PARFUM of Bodyspray
  LOTION OF BODYBUTTER
  DOUCHEGEL of zeep
  Lush of ANDERE MERKEN
  KRULLEN of stijl
  Knot of PAARDENSTAART
  Schuifspeldjes of CLIPJES
  HAARLAK of gel
  LANG of kort
  Licht of DONKER
  LOK of pony
  LOS of vast
  Regen of ZONNESCHIJN
  ZOMER of winter
  Herfst of LENTE
  CHOCOLADE of vanille
  WESTEN of oosten

 • Antwoorden Cheyenne 29 oktober 2010 om 20:05

  op de eerste foto heeft iemand daar een wrat op d’r hand XDD
  oke dat viel me even op hihi.
  leuk artikel!

 • Antwoorden Chayenne F 29 oktober 2010 om 18:27

  Heel leuk gedaan!

 • Antwoorden Annika 29 oktober 2010 om 18:10

  Ik had ‘m ook gedaan!. Alleen wel in het engels

  Lots of Love♥

 • Antwoorden Lotte 29 oktober 2010 om 18:05

  Omg die ijsjes <3
  I want themm……

 • Antwoorden Lisanneleeft 29 oktober 2010 om 18:00

  Leuk!
  Misschien moet ik hem ook eens gaan doen, ookal past het niet echt bij mijn blog haha

 • Antwoorden Floor 29 oktober 2010 om 15:56

  Iiek, een Oreo ijsje! Die wil ik ook proberen :)
  Ik vind deze tag zo leuk, ik heb hem zelf ook al gedaan!

 • Antwoorden Hanna 29 oktober 2010 om 15:23

  leuk!!!
  et is misschien een beetje dom hooaar.. maar zou je een keer willen laten zien hoe jij shopt???

 • Antwoorden charile 29 oktober 2010 om 15:22

  leuk dat je hem uitbreid!
  ‘xx

 • Antwoorden Hanneke 29 oktober 2010 om 15:08

  echt leuk dat jij er ook nog wat bij schrijft van waarom enzo. Anders zou het saai worden denk ik. Ik heb hem namelijk bij veel mensen die ik volg zien staan maar heb alleen die van jou helemaal gelezen.
  EGT LEUK GEDAAN!

 • Reageer