Inspiratie; tattoo’s

5 september 2011

Soms zijn van die inspirerende, of gewoon mooie plaatjes zo fijn om naar te kijken. Tumblr is een heel goed medium hiervoor, en ook ik zit maar al te vaak rond te surfen op zoek naar foto’s van prachtige schoenen, heerlijk eten, luxe huizen of schattige huisdieren. Vandaag ga ik jullie wat inspirerende plaatjes van tatoeages laten zien. Ikzelf heb geen tatoeage, en ik weet ook niet zeker of ik er eentje wil, maar dat neemt niet weg dat ik af en toe echt verbaasd kan zijn over hoe mooi sommige tattoo’s staan bij mensen.

Ik heb hier in maart al weleens een artikel over geschreven, en toen vertelde ik ook dat ik meer van de subtiele, kleine tattoo’s ben. Het liefst met een betekenis, maar als ze maar iets uitbeelden over jezelf of je leven. De reden dat ik er nog een keertje een blog over wilde schrijven, is omdat ik gewoon steeds vaker mooie plaatjes van tattoo’s tegenkom!

Moest hier stiekem wel om lachen..

Niet persé heel mooi, maar deze moest er even bij door het Peter Pan jeugdsentiment <3

En wat vinden jullie? Zitten er mooie tussen? Hebben jullie zelf tatoeages en hoe kijken jullie er tegenaan?

Ik wil graag van jullie weten of jullie dit soort blogposts leuk vinden, voor misschien 1 keer in de maand. Een keer in de maand een post met weinig tekst en veel mooie, inspirerende of schattige plaatjes. Yay of nay? Let me know!

119 reacties

 • Antwoorden Sanne 18 juni 2013 om 22:39

  ik vind het altijd belangerijk dat je een tattoo neemt met een betekenis , niet dat je er over 2 maanden spijt van hebt !
  zelf wil ik graag op m’n pols ‘fighter’ laten zetten .. en later de namen van me kindjes.
  ik vind tattoo’s zo mooi !

 • Antwoorden Demi 17 juni 2013 om 19:50

  Ik heb zelf 1 tatoo eentje naast men pols op men aders zo 3 vogeltjes die vliegen en daaronder staat believe in Dreams en das echt prachtig teske heb jij eigenlijk een tatoo? Xxxxxxxxxxx

 • Antwoorden Valerie 6 juni 2013 om 22:36

  ik heb zelf 2 tatoo´s
  zelf wil ik er nog wel een paar binnenkort laat ik er nog 1 zetten maar ik zoek inspiratie voor mezelf..

 • Antwoorden Emma 28 januari 2013 om 10:14

  Ik heb zelf twee tatoeages, het symbool van de drie eenheid op mijn arm en drie zwaluwen bij mijn borst. Ik wil nog een mooie tekst bij mijn schouderblad maar weet nog niet precies wat. Ik houd nog steeds van mijn tatoeages. Ook vind ok dat als je een tatoeage wilt je we niet druk om moet maken hoe het ee uit ziet als je oud ent, in onze generatie hebben erg veel mensen tatoeages en dan is het daarbij gewoon normaal dus :)

 • Antwoorden Troelala 5 december 2012 om 15:21

  JA,dat zou ik super leuk vinden,elke maand 1!

 • Antwoorden pravi 8 juni 2012 om 10:17

  ik zou zelf niet snel een tattoo nemen, ik wil er misschien wel een maar met een betekenis iets wat ik na een tijdje niet zat ben iets waar ik echt nooit spijt van zal krijgen! ik vind het zelf leuk een tattoo dat iets over jezelf verteld of iets wat je spirit geeft.

 • Antwoorden Johanna 13 maart 2012 om 17:42

  Ik ga binnenkort een tattoo laten zetten, het wordt een strikje van 3 bij 3. Hij word niet ingekleurd want vind dat niet zo mooi bij me staan. In de aanhangsels wil ik de voorletters van mijn ouders doen. De tattoo heeft veel betekenis voor mij. :D

 • Antwoorden Joke Mertens 13 maart 2012 om 15:02

  ik heb nu een 4-tal tattoo’s, wel gekleurde… op men kuiten, men rubben en men rug. ze hebben allemaal een betekenis. ik vind het heel belangrijk dat je niet zomaar een tattoo laat zetten, maar dat je er goed over nadenkt. ik heb de mijne allemaal zelf ontworpen. op men kuiten staan 2 vogels… niet zomaar vogels maar een soort van japanse geluksvogels. met de initialen van men biologische broers en zussen. 1 been voor men broers, het andere voor men zussen. op men rug staat een grote. waarin de chileense vlag in verwerkt is (mijn roots liggen daar) en mijn familienaam. hij bestaat uit zowel de familienaam van mijn mama als die van mijn vader. op mijn ribben staat een draak. de draak van Sick Of It All… een amerikaanse new york hardcore band. ik heb ups maar ook veel downs in mijn jonge leven gehad (want 23 vind ik nog niet oud) deze band betekend zoveel voor mij. mijn vriend heeft dezelfde tattoo op zijn arm. we verzamelen er alles van. en het is de muziek die ons samen heeft gebracht en ons meestal ook gewoon samenhoudt. als het wat minder gaat. muziek is alles voor ons. ik heb mijn eerste tattoo laten zetten toen ik pas 20 was. en ik ben blij dat ik er lang genoeg mee gewacht heb. mijn ouders waren er niet zo happig op maar ze aanvaarden mij zoals ik ben. ze begrijpen dat het een deel van mijn leven is. binnekort laat ik mijn adoptie-ouders en zus op mijn bovenbeen zetten. 3 vlinders, voor elk 1. een tattoo laten zetten kan best pijn doen maar ze laten weghalen is nog veel pijnlijker. maar het resultaat is de moeite achteraf. :)

 • Antwoorden Demi 4 januari 2012 om 14:02

  Ik wil op m’n sleutelbeen; Be your own best friend. laten zetten.
  Ik ben pas 15 dus moet nog 3 jaartjes wachten, maar goed dan heb je ook wat (:

 • Antwoorden anna 22 oktober 2011 om 00:22

  ahhhh! die tattoo met dat ankertje, op de zijkant van haar pols wil ik zoooo graag, al heel lang!
  had het nog nooit bij iemand gezien. (dacht dat ik origineel was hihi)

 • Antwoorden laura 26 september 2011 om 19:24

  ik vind een kruisje, muzieknootje, hartje of ankertje aan de binnenkant van je pols echt heeel leuk,
  maar het duurt nog superlang voordat ik er 1 mag ik ben nog maar 14 hahaha !
  ik weet nog niet zeker of ik er eentje wil, maar zoiets vind ik wel echt heel leuk.
  het moet vooral niet te groot zijn.
  maarja, nog genoeg tijd om er over na te denken haha. ;d

 • Antwoorden Anne 16 september 2011 om 16:22

  Later als ik een kind heb wil ik op de binnekant van mijn pols.
  Ik wil dan een klein voetje.

 • Antwoorden Remi 13 september 2011 om 14:34

  JA dit is echt een leuk artikel voor 1 keer in de maand of meer nnatuurlijk!!
  Ik vind die met de paardenbloem echt super mooi.
  Weetje dit artikel zegt best veel over jouw tattoo smaak, je houd van veren, teksten, anker en vogels tattoo’s :P

 • Antwoorden janneke 10 september 2011 om 21:41

  ik vind er mooie tattoo’s tussen zitten, ik vind die met teksten wel mooi , en die met de vlinder.
  Zelf heb ik 2 tatoo’s en de 3e wil ik binnenkort gaan zetten

 • Antwoorden kirsten 10 september 2011 om 19:32

  Erg leuk!
  Er zitten veel mooie tattoos bij!
  Zelf vind ik zo’n tekstje erg mooi ^^

 • Antwoorden Kelly 9 september 2011 om 17:20

  geweldig,
  heel veel inspiratie geeft me dit.
  maar ook sommige zinnen die mensen laten zetten,
  die voel ik dan gewoon.
  ik wil graag zelf ook een tattoo laten zetten,
  een zinnetje, maar weet nog niet wat precies.

  xxx GA ZO DOOR MEID, you can do it <3!

 • Antwoorden Melissa 8 september 2011 om 20:33

  ik wil later een boedha op m’n pols
  en misschien ergens een lipstick ofzo
  ik vind die zinnen ook super mooi .

  xxxxxx

 • Antwoorden Kaylani 7 september 2011 om 15:23

  Er zitten wel een aantal mooie tussen! Ik heb een inner lip tattoo :)
  Deed totaal geen pijn, maar vervaagd wel erg snel :(

 • Antwoorden Anika 7 september 2011 om 15:01

  Er zitten wel echt mooie tussen!

 • Antwoorden Jana 7 september 2011 om 14:30

  Erg leuk!
  Vooral die inspirerende zinnen,
  Ik heb zelf geen tattoo en ik denk ook niet dat ik er 1 ga zetten
  maar wie weet, ooit misschien :)

 • Antwoorden Marieke 6 september 2011 om 21:52

  Yay!
  Ik zit al heel lang te denken over een tattoeage, het punt is alleen dat ze – you know – voor altijd zijn. ;)
  Als ik een tattoeage neem is dat van het zinnetje “Love is the Answer”, dat weet ik wel heel zeker, want dat is hoe ik leef / wil leven. Liefde is alles en alles is liefde. :)
  Ik denk dat die tattoo er nog wel gaat komen, ik wil het al zo lang…

 • Antwoorden mirthe 6 september 2011 om 21:02

  Ik vind tatoo’s echt HELEMAAL geweldig.
  ik heb er zelf ook een voor mijn oma laten zetten, die is overleden.
  een sterretje op mijn enkel. daar komen er hoop ik over heel veel jaar pas 3 bij.
  terwijl ik pas 14 ben, haha, ;D.

  verder vind ik ankertjes en dat soort kleine dingen helemaal leuk. ook vind ik mooie teksten erg mooi.

 • Antwoorden Charissa 6 september 2011 om 19:19

  Ik heb er zelf geen maar ik wil heel graag linksonder op me buik een vogel voor me opa laten zetten ik vind dat zelf ook heel erg mooi (:

 • Antwoorden sharon 6 september 2011 om 18:25

  Ik hou wel van tattoo’s alleen niet met kleur, ik heb er zelf 4.
  en ze hebben allemaal een speciale betekenis voor me

 • Antwoorden Angela 6 september 2011 om 17:43

  Er zitten hele mooie bij! maar ook waarvan ik denk: Hier gaan mensen echt super veel spijt van krijgen. Maarja. Ik zou zelf wel graag geloof hoop en liefde ergens willen. Maar dat mag ik niet van mijn ouders. En later als ik het huis uit ben dan doe ik het ook niet omdat ik weet dat ik dan mn ouders heel veel pijn doe.

 • Antwoorden Nona 6 september 2011 om 15:55

  Ik zou heel graag een subtiele tatoo willen. Die eerste strik vind ik gewoon ge-wel-dig! Het liefste wil ik een klein strikje, ankertje of tekstje op mijn enkel. Ik vind dat gewoon een geniale plek voor een tatoo.
  Trouwens, ik vind dit soort artikeltjes heel leuk hoor! Ik zou er graag wat meer van willen :)
  Xx nona

 • Antwoorden Tirsa 6 september 2011 om 14:38

  Doe maar vaker zo’n artikel hoor, ik kijk er sowieso naar uit (:

 • Antwoorden Myrte 6 september 2011 om 13:00

  Ik heb twee zwaluwen, maar het liefst zou ik die sleeve van foto 1 willen <3

 • Antwoorden Iris 6 september 2011 om 12:23

  Als ik een tattoo zou nemen zou ik hem op een plek doen die je makkelijk kan bedekken maar ook kan laten zien, zegmaar zoals in je nek of op je heup of enkel

 • Antwoorden Desirée 6 september 2011 om 10:18

  Van sommige foto’s krijg ik toch zeker jeuk voor nog een tattoo ♥

 • Antwoorden marls 6 september 2011 om 09:03

  ik vond die met de pluisjesbloem, en dat die pluisjes dan langzaam veranderen in vogels, toch wel echt de mooiste.
  en als een tattoo betekenis heeft is ie nog altijd het mooiste.

 • Antwoorden Laura 6 september 2011 om 07:23

  ik vind een tatoeage bij mannen vaak nog wel leuk,
  maar bij vrouwen niet zo..
  al helemaal als ze ouder worden want dan is dat op zo’n verrimpelde arm ofzo, haha xD

  wat ik prachtig vind is een tatoeage op een pols bij een man,
  zo heeft de vriend van mijn nichtde naam van zijn zoontje (Sam) op zijn pols laten tatoeeren in de breedte,
  prachtig,
  daarna heeft hij heel groot over de lengte van zijn onderarm ‘zus’ in het latijns er op laten tatoeren en die is dus vrij groot waardoor ik het weer een beetje verpest vind, het woordje zus heeft voor hem wel weer een heel bijzondere betekenis

 • Antwoorden jaimy 6 september 2011 om 00:00

  Vind het zo zonde als mensen in een tekst comma’s gebruiken in plaats van het gewoon in correct Engels te laten zetten.

 • Antwoorden Emily 5 september 2011 om 23:43

  ik vind die ankertjes super leuk!
  alleen ik vind wel dat dr een betekenis achter een tattoo moet zitten,
  die heb ik wel , dat is geen probleem maar ik durf t niet,
  ik ben bang dat ie lelijk word als ik ouder word,
  of dat t fout gaat, dan ben je ver van huis.

 • Antwoorden amy 5 september 2011 om 23:10

  ik wil wel een zwaluw (voor een familie lid die is overleden) , maar dan net onder het randje van m;n ondergoed, dan is het toch iets intiems en ziet niet iedereen het….

 • Antwoorden Vanessa 5 september 2011 om 23:05

  De kleine tattoos vind ik altijd zo cutee ♥

 • Antwoorden Suus 5 september 2011 om 22:57

  Ik vind tattoos vooral mooi al zit er een betekenis achter. dus niet zomaar een krasje dat voor eeuwig op je staat, k heb zelf ook een tattoo (ben 15) en heb de voorletters van mijn vader/moeder en mn zus haar voorletter. :) wel op mn buik zodat het makkelijk te verbergen is haha!

 • Antwoorden Lian 5 september 2011 om 22:13

  ik vind die je hier laat zien wel heel mooi, die tatoo’s met teksten en de zwaluw , vogels en teksten die vind ik zoiezo mooier dan die rare maar als ik aan een tattoo denk is het eerste wat in me opkomt ben saunders en dat vind ik nou niet zomooi wat hij allemaal op zn lichaam heeft staan .

 • Antwoorden Maud 5 september 2011 om 21:58

  Mooi allemaal! Ik vind zo’n veer in de zij erg mooi en zo’n beetje alle vogel-tattoo’s. Zelf heb ik ook een zwaluw op m’n pols :) En nog 5 andere tattoo’s.

 • Antwoorden daisy 5 september 2011 om 21:16

  ik heb een tatoeage met de as van mijn oom erin, die zich zelf heeft opgehangen, aan de binnenkant van mijn pols staat i mis you everyday more.. veel mensen vinden het een eng idee, maar ben er zelf geweldig gelukkig mee !

 • Antwoorden Saskia 5 september 2011 om 21:09

  Zitten mooie bij! Hoewel ik niet zo snel een tatoeage zou nemen

 • Antwoorden Nadine 5 september 2011 om 20:51

  Ik zelf zou wel een klein ankertje willen. Waarom? omdat, een anker staat voor Hoop. En mijn naam betekend toevallig ook Hoop :)

 • Antwoorden Nina 5 september 2011 om 20:48

  Oh wat mooi, ik vind vooral de zwaluwen heel mooi! Ik zag laatst op mijn werk een vrouw met een tekst op haar been, ik kon het niet lezen maar het zag er wel echt heel mooi uit..

 • Antwoorden Brecht 5 september 2011 om 20:39

  Teske, zou ik je mogen vragen of je een tumblr acount hebt?
  Ik zou hem graag willen volgen.

 • Antwoorden Mee 5 september 2011 om 20:15

  die ene met die paardebloem op haar schouder blad is heel mooi. het zou leuk zijn als er vaker van dit soort blogspots zouden komen, Yay :D

 • Antwoorden Lieke 5 september 2011 om 20:07

  Hou van tattoo’s <3

 • Antwoorden Wendy 5 september 2011 om 19:53

  Ik wil heel graag in het klein het silhouet van een vogel op mijn schouderblad. Maar ik ben er nog niet helemaal zeker van, dus ik wacht nog maar even. ;p

 • Antwoorden lotte 5 september 2011 om 19:52

  er zitten leuken tussen en ik wil er ook een.
  niet dat ik gelovig ben maar wil een kruis op me pols en dan de binnekant.
  (snapje :$)

  • Antwoorden Mandy 6 september 2011 om 00:17

   Ik wilde dat ook heel graag, zo’n kruisje, en ik ben ook niet gelovig! Maar nu twijfel ik omdat het toch een beetje vreemd is als het verder geen betekenis heeft..

   Verder zijn zulke artikeltjes erg leuk Teske! Zou ik wel wat vaker willen zien :)

 • Antwoorden bo 5 september 2011 om 19:47

  YaY ! vond vooral de vierde leuk :)

 • Antwoorden Hermina 5 september 2011 om 19:43

  Ik wou altijd een kruis op mijn hand. Gewoon omdat het voor mijn geloof staat en het alles voor mij betekent, maar of ik het mag? NEE. Of ik er later een baan mee zou kunnen vinden? NEE, tenminste ik denk niet dat ik aangenomen zal worden met een tattoo op mijn hand dusja…

  • Antwoorden sharon 6 september 2011 om 18:27

   mijn collega heeft ook een kruis op haar hand,
   het ligt er maar net aan waar je werkt of wilt gaan werken :)

 • Antwoorden jana 5 september 2011 om 19:31

  Heel erg mooi om zien ! ;D x

 • Antwoorden Lisa 5 september 2011 om 19:14

  ALS ik er eentje zou nemen, zal ik hem wel nemen op een plek die ik makkelijk kan verbergen ivm werk enzo

 • Antwoorden anonymousblogger 5 september 2011 om 19:11

  Ik wil zooooooo graag een hartje op mijn pink net als Miley Cyrus, maarja, mag pas als ik uit huis ben, nog even wachten dus haha

 • Antwoorden Paola 5 september 2011 om 19:06

  Er zitten een aantal mooien tussen! Ik wil zodra ik kinderen heb een tatoo

 • Antwoorden kirst 5 september 2011 om 18:52

  leuk om te zien. Ik heb er nooit intresse in gehad maar de afgelopen tijd wil ik wel héél graag een keer een tatoo. Ik zou er dan graag 1 op mijn pols (binnenkant) of aan de zijkant van mn arm willen. Overigens wel subtiel en niet zoals de eerste tatoo ;-) Liefs. xxx

 • Antwoorden Sofie 5 september 2011 om 18:43

  Ik hou van die mooie, kleine tattoo’s. Ik wil er later ook eentje nemen, waarschijnlijk met tekst, eentje met betekenis in ieder geval. En je mag gerust een keer per wéék zo’n artikeltje maken, ik kijk zelf ook heeel erg vaak naar zulke mooie plaatjes. :D Xxx

 • Antwoorden Daniëlle 5 september 2011 om 18:38

  Ik zou ook echt graag een kleine tattoo willen met een betekenis of een quote

 • Antwoorden milou 5 september 2011 om 18:29

  de tatooos met de zwaluws, geweldig mooi! ik hou niet van tatoos, maar dat wil ik wel

 • Antwoorden Nannick 5 september 2011 om 18:28

  Waauw, echt vet! Ik wil er later graag ook een, ik ben er nog niet over uit welke. Maar wel op een plek waar het niet zo opvalt. De tattoo van de bloem op de schouder van het meisje is ook erg gaaf! Sowieso in je nek of schouder is gaaf, maar voor mezelf denk ik niet ;)

 • Antwoorden Marieke 5 september 2011 om 18:14

  ik heb zelf sinds ongeveer 3 of 4 maanden een tattoo, en het is nog niet de laatste denk ik, ik heb al een beetje een idee voor een nieuwe als ik 18 word :) hier een foto: http://s3.amazonaws.com/data.tumblr.com/tumblr_lltfegbNwV1qbuj5ro1_1280.jpg?AWSAccessKeyId=AKIAJ6IHWSU3BX3X7X3Q&Expires=1315325645&Signature=cw4C1t8sWdCHlIfMV2tSKHEc2q0%3D heb je trouwens zelf ook een tumblr? dan kan ik je volgen :P

 • Antwoorden xD 5 september 2011 om 18:06

  als je niet zeker weet of je een tattoo wil, teken er dan gewoon een met zwarte fineliner ;)

 • Antwoorden LottedeJ 5 september 2011 om 18:03

  Ik vind tattoo’s op het schouderblad of achter in de nek echt geweldig mooi. Van die kleine dingetjes, die een betekenis hebben, of een kleine quote. Prachtig!

 • Antwoorden Roos 5 september 2011 om 18:01

  Super mooi! Ik wil zooo graag een tattoo!

 • Antwoorden Annika 5 september 2011 om 17:57

  Dit zijn inderdaad mooie tattoo’s . Ikzelf zou er denk ik niet 1 nemen. Of nou ja nu natuurlijk nog niet, ik ben 12! maar ik vind sommige tattoo’s echt mooi!

 • Antwoorden Melanie 5 september 2011 om 17:51

  Mooie tattoeages.. Ik heb er zelf ene op. Mn rug, tussen mn schouderbladen. Wil graag nog een tweede, en dan in mn zij. Van oksel tot iets boven mn heup… Geweldig vind ik dat

 • Antwoorden Pien 5 september 2011 om 17:47

  Yay!

 • Antwoorden Felicia 5 september 2011 om 17:47

  Zeker een Yay, leuk idee!
  Ik hou van tattoo’s, maar heb er zelf nog geen. Ik wil wel heel graag en ik kan het makkelijk laten doen met mijn 21 jaar, maar mijn ouders – en met name mijn vader – vinden het echt niks en ik wil ze niet teleurstellen. Toch denk ik er sterk over na om dit najaar toch mijn tattoo te laten zetten, ik wil het ten slotte op een plek (heup, bij dat bot) waar bijna niemand het zal zien.
  Ik vind tattoo’s van veren en vogeltjes altijd prachtig, vooral de 3e foto en de foto waarbij de pluisjes van de paardenbloem ‘overgaan’ in kleine vogeltjes.
  Zelf wil ik een blue bird, een soort zwaluwtje, die staat voor geluk, wat mijn naam ook betekend. In z’n snavel draagt ‘ie dan een takje kersenbloesem, wat staat voor vrouwelijkheid en vergankelijkheid.

 • Antwoorden anne 5 september 2011 om 17:42

  Ik vindt tattoos alleen mooi als ze om een mooie reden gezet zijn, dus hele grote vind ik ook echt lelijk! Maar ik ga sws een tattoo laten zetten:).

 • Antwoorden Maaike 5 september 2011 om 17:16

  Mooie plaatjes zitten erbij inderdaad. Ik wil later misschien ook wel een tattoo. Zoals jij ook al zegt, een kleine subtiele met een betekenis. Ik zie trouwens veel ankers voorbij komen, heeft dat een bepaalde betekenis ofzo? Er is bijvoorbeeld ook een tijd geweest dat er veel zwaluwen voorbij komen, die dan voor vrijheid staan.

 • Antwoorden kaylee 5 september 2011 om 17:07

  wow ik vind die met fighter heel erg mooi.
  ik wil zoiets,
  of op mn vingers van boven naar beneden
  be
  your
  own
  hero

  als je een vuist maakt dat je leest ; be your own hero.
  vind ik super mooi !

 • Antwoorden Brechtje 5 september 2011 om 17:06

  Mwah, ik zou het niet zo snel doen. De enige die wel heel mooi is vind, is die met fighter. Tattoo’s die een verhaal vertellen kunnen inderdaad wel erg mooi zijn. Maar dan wel gewoon één woordje, een hele zin vind ik al weer te veel. ;)

 • Antwoorden frouke 5 september 2011 om 17:05

  hele mooie foto´s zelf wil ik ook tatoeëerder worden :P

 • Antwoorden Kimberley 5 september 2011 om 17:04

  toevallig zat ik te denken wat voor tattoo ik mooi zou vinden, sowieso een kleine op mn linkerpols dan. eerst dacht ik aan een hartje, maar toen dacht ik NEE een olifantje, en toen dacht ik nee met een baby olifantje er achter (:

 • Antwoorden Emine 5 september 2011 om 17:01

  yay! :P

 • Antwoorden Resy 5 september 2011 om 17:00

  Zolang het bij een kleine tattoo blijft, vind ik het meestal wel mooi! En dan vooral als je hoort dat er een bepaalde betekenis achter zit. Maar ik zal er zelf niet zo snel een nemen.

 • Antwoorden Amber 5 september 2011 om 16:58

  Ik heb er twee en daar zit veel betekenis achter. Ik zou nooit een tatoeage nemen gewoon voor de leuk, maar dat ben ik. Ik wil er binnenkort nog één laten zetten :).

 • Antwoorden Isaaa 5 september 2011 om 16:58

  Ik vind tattoos vaak wel mooi eigenlijk ^^
  Misschien dat ik er later (ik ben nu 15) ook wel eentje neem, zo eentje bij m’n nek (zoals op de foto’s van de vlinder, het strikje en het oneindig symbooltje). Ik weet alleen nog niet wat, maar die plek vind ik in ieder geval erg mooi!

 • Antwoorden Severine 5 september 2011 om 16:54

  Ik wil ook graag een tatoo laten zetten. Mn papa is bijna 1jaar en half overleden en hij was fietsenmaker. Dat was ook z’n grootste passie en hobby enzo en daarom wil ik graag een klein fietsje op m’n pols laten zetten :-) eerst nog wat sparen. Die foto’s hier zijn trouwens echt mooi!

  Liefs xx

 • Antwoorden Puck 5 september 2011 om 16:34

  Ik vind sommige opzich wel mooi, maar ik ga er zelf nooit een nemen. Zulke vind ik ook heel mooi: http://weheartit.com/entry/14333011

 • Antwoorden kim 5 september 2011 om 16:25

  ik wil graag een tattoo op de zijkant van mijn rechtervoet met para siempre.
  dat betekent voor altijd. en heeft voor mezelf een grote betekenis.
  :)

 • Antwoorden Laura 5 september 2011 om 16:24

  er zitten echt een paar mooie tussen!!
  ik wil ook een tattoo, op mijn enkel, een één-achtste muzieknootje (niet zo groot)
  dat besluit staat al een paar maanden vast xD

 • Antwoorden Lois 5 september 2011 om 16:12

  Echt super mooi !
  Wil er sowieso ooit eentje, iets kleins wat iets moois betekent.
  Die aan de binnekant van je onderlip vind ik trouwens ook super vet! Maar dan een hartje, vind ik leuker :)
  xxxxx

 • Antwoorden Samantha 5 september 2011 om 16:06

  z’n vlinder in de achterkant van je nek vind ik echt supermooi!

 • Antwoorden Savitri 5 september 2011 om 15:51

  Ik vind deze http://29.media.tumblr.com/tumblr_lr1gohmqcG1qigodeo1_500.jpg echt héél erg mooi… Ik zou het niet erg vinden om die als tatoeage te hebben. Echt wow gewoon.

  • Antwoorden Lois 5 september 2011 om 16:10

   Schat die staat erbij :)

   • Antwoorden Savitri 6 september 2011 om 10:59

    Haha ja weet ik, maar ik vond het ook weer een beetje stom om te zeggen ‘die ene met die vogels die uit die pluizenbal vliegen, die 15 foto’s van boven!’, daarom kopieerde ik even de link, snap je :p

 • Antwoorden Charile 5 september 2011 om 15:47

  Mooie foto’s :) zitten echt leuke bij. Ik heb zelf geen tattoo maar zo’n hele kleine is wel mooi :)
  X

 • Antwoorden Astrid 5 september 2011 om 15:43

  Ik heb zelf geen tattoo en ben ook niet van plan er een te nemen maar sommige zijn inderdaad wel mooi.

 • Antwoorden Marc 5 september 2011 om 15:27

  Tattoo’s zijn leuk op bepaalde personen. Het moet je staan.

 • Antwoorden mariska 5 september 2011 om 15:24

  meestal haat ik tatoo’s
  en vindt ik het verschrikkelijk
  maar deze vindt ik echt heel mooi
  behalve de eerste dat vindt ik dan te druk

 • Antwoorden chantal 5 september 2011 om 15:12

  heej teskuh!

  ik heb er zelf 2 een ster op m’n voet en sinds een maand eentje naast mijn borst in me zij naar beneden die in je zij is de pijnlijkste plek en het zetten van die heeft maar liefst 2u geduurt het zijn 2 blousesms met schaduw dan een tekst fall seven times get up eigh en vervolgens schaduw en 2 gevallen blaadjes zal binnenkort wel fototje van sturen naar je die hoort zeke rbij de bovenste foto’s!!

  xx

 • Antwoorden Amy 5 september 2011 om 14:54

  Ik vind het ook supermooi, ik ben pas 14 en naar mijn idee veel te jong voor een tattoo. Maar zodra ik 18 ben ga ik er heek goed over na denken en er misschien een laten zetten :)

 • Antwoorden Kaylee 5 september 2011 om 14:50

  Tattoos vind ik ook mooi als ze klein zijn, zo’n hele arm, of zelf je hele lichaam vol vind ik echt vreselijk. Hoe dan ook, hier zitten zeker mooie tussen…. Hoe wel die met ‘fuck off’ waarschijnlijk heel veel pijn heeft gedaan!

  • Antwoorden Kaylee 5 september 2011 om 14:52

   Nu ik er over na denk, volgens mij is het geen echte tattoo hahaha

   • Antwoorden chantal 5 september 2011 om 15:17

    dat is zeker wel een tattoo en dat is de nieuwste rage!

 • Antwoorden Sabine 5 september 2011 om 14:49

  Ik ben zelf gek op tattoos. Ik heb er nu nog maar 1, een redelijk kleine op mijn pols (is te vinden op mijn blog). Ik wil nog veel meer, veel grotere tattoos met veel kleur. Ik ben er gek op. :)

  Er zitten trouwens wel veel neppe tussen deze foto’s, haha. Maar ach, wel leuk voor inspiratie. ;)

 • Antwoorden shauni 5 september 2011 om 14:41

  Ik wil rond kerst een tattoo om mijn ouders ‘te eren’. Gewoon omdat ze ontzettend belangrijk voor me zijn en me altijd steunen en beschermen :) ik wil het kanji-teken voor moeder en vader met daaronder 2 zwaluwen en tussen de zwaluwen een hartje!

  &daarna wil ik een zin op mijn schouderblad!

  Veel plannen dus:D

 • Antwoorden Barbara 5 september 2011 om 14:33

  Zeker een yay! Ik vind het harstikke leuk om zulke blogposts te lezen omdat je dan echt het idee hebt iemand te “leren kennen” door zijn/haar interesses.

  Ik heb zelf deze tattoo ong. een jaar geleden gezet, ben er nog steeds heel blij mee:
  http://tinypic.com/view.php?pic=v44fmp&s=7

  En dit klinkt cliché maar denk goed na voor je een tattoo zet. Iedereen begrijpt natuurlijk dat het er nooit meer af gaat, maar op het moment dat het er écht op zit is het toch altijd dat je dan pas echt het besef krijgt. Gelukkig heeft deze voor mij een betekenis, dus no way dat ik er ooit spijt van krijg.

  x

  • Antwoorden mandy 5 september 2011 om 17:48

   wauw wat een mooie tatoo! echt gaaf.

 • Antwoorden Noraly 5 september 2011 om 14:24

  Leuk artikel en zeker vaker over schrijven! Je manier van schrijven is heel leuk en dit onderwerp trekt mij, vandaar ;)

  Ikzelf heb 3 tattoo’s: mijn 1ste was op mijn 15e, een tribal op mijn onderrug.. Mijn 2e was een kruis met een rozenkrans eromheen op mijn buik/zij en mijn 3e de tekst Amor Omnia Vincit tussen mijn schouderbladen :)

  Ik ben gek op tattoo’s, vooral als er nog een speciale betekenis aan vast zit, zoals 2 van mijn tattoo”s hebben

 • Antwoorden lisanneleeft 5 september 2011 om 14:19

  die laatste vind ik mooi!
  ik ben helemaal geen tattoo meisje maar iets kleins wil ik misschien toch ooit wel…

 • Antwoorden Jacky 5 september 2011 om 14:09

  zitten hele mooie tussen! Ik heb een W met vleugels hoog op mijn schouderblad, alszijnde een engeltje op mijn schouder. De W is de letter van mijn verleden opa. En ik ga de Pootafdruk van mijn hond laten zetten, weet alleen nog niet precies waar. En het woord believe komt op mijn pols, verticaal in het verlengde van mijn duim. Ik ga eind sept naar newyork en wil hem dan bij wooster laten zetten, de tattooshop van ami James (miami ink, hij heeft nu zijn newyork ink dus in ny) :) ik hou van tattoos als ze maar iets betekenen. Geen tweety op je heup ;)

 • Antwoorden lisanne 5 september 2011 om 14:02

  ik vindt die 8e heel leuk, met die bloem en dan met vogels
  ik wil later wel een tattoo met tekst fzo

 • Antwoorden Myrthe 5 september 2011 om 14:02

  Wat een gafe tattoos zitten daartussen! Ik denk dat ik nooit zelf een tattoo neem, maar ik vind de kleine en subtiele tattoo’s ook het mooist, zoals een vlindertje in je nek (love it!).

 • Antwoorden femketje 5 september 2011 om 13:48

  gaaf! zitten inderdaad wel een paar mooie tussen!

 • Antwoorden Katja 5 september 2011 om 13:33

  Ik vind die met de veren en het paardebloemboldingetje super mooi!
  Een tattoo is best cool, maar ik ben ten eerste bang als het pijn doet en ten tweede zometeen is het voor altijd en ben je een oud gerimpelt omaatje met tattoo

 • Antwoorden Shana 5 september 2011 om 13:23

  Super leuke! :)

 • Antwoorden Simone 5 september 2011 om 13:18

  Ik wil ook wel een tattoo ! Alleen doe ik dat nu nog niet.. ben pas 15. Mij lijkt het heel leuk om een ankertje of vlindertje op mn enkel of boven op me rug! Een tekst zou ik ook wel willen, maar als ik later ouder ben en een gerimpeld huidje heb dan denk ik niet meer dat die tekst er mooi uit ziet…

 • Antwoorden GirlUpgraded 5 september 2011 om 13:16

  Ik vind er heel mooie tattoo’s bij zitten, al vraag ik me af waarom er zoveel mensen een anker hebben? Is dat een soort modetrend ofzo? Persoonlijk vind ik dat tattoo’s voor jezelf een betekenis moeten hebben. Een tattoo moet je niet kiezen omdat hij ‘mooi is’ of ‘in de mode is’. Je draagt ze je hele leven lang, dus er moet écht veel over worden nagedacht!

  • Antwoorden Teske 5 september 2011 om 13:34

   Een anker is het algemene symbool voor hoop, en in de Christelijke cultuur staat het ook voor hoop in Jezus Christus, dus het heeft wel een betekenis. :) Ik geloof niet, maar vind ‘hoop’ wel een mooi iets.

 • Antwoorden Manon 5 september 2011 om 13:15

  ”Always remember who you are” die tattoo is erg mooi! Die sierletters, daar hou ik van.
  Ik zou zelf ook graag een tattoo willen die een betekenis heeft, zoals een tekst.. (ik durf niet!)

 • Antwoorden Miranda 5 september 2011 om 13:13

  Ohh ik vind het echt een leuke blogpost. Ik vind tattoo’s meestal erg mooi. Ik wil er zelf ook nog graag één , heb al wel wat in mijn gedachten, maar ik wil het niet te overhaast doen. Ik wil hem graag op mijn enkel, aangezien ik met mijn werk(stage/opleiding) zit. En van mij hoeft ook niet perse iedereen het te zien.. De tattoo wat ik in mijn gedachten heb , heeft ook zeker een betekenis voor mij vandaar dat ik hem ook graag wil laten zetten.

 • Antwoorden Kim 5 september 2011 om 13:11

  Toffe blogpost!!
  Ik heb zelf één tattoo… op mijn nek cq. bovenrug. Daar staat in Tibetaans schrift het woord ‘Liefde’. Nog steeds erg blij mee!!!

 • Antwoorden emmaly 5 september 2011 om 13:10

  ik vind tattoo’s altijd mooi bij anderen, maar vind het niet zo bij mij passen. als ik toch zou kiezen om er eentje te laten zetten, zou ik voor een ankertje gaan!

 • Reageer