Mijn online shoptips

19 februari 2013

Als er iets is wat ik veel doe, is het online shoppen. Jullie zien regelmatig aankopen van mij en negen van de tien keer zijn die gekocht op het internet. Het is zelfs zo erg dat ik tegenwoordig veel minder graag ‘in het echt’ shop. Ik vind het lastig, onhandig en zelfs een beetje moeilijk! Het leek me daarom wel gepast om eens mijn online shoptips met jullie te delen. Mijn favoriete webshops en handige hulpmiddeltjes.

Kleding

Kleding online shoppen wordt vaak als moeilijk ervaren, omdat je nooit weet of het je staat of hoe het valt. Daarbij is het soms ook lastig om een maat te kiezen. Ik ben echter geprezen met een vrij makkelijk lichaam, waardoor bijna alles goed valt en ik mijn maat vrijwel altijd goed heb. Mocht je hier iets meer moeite mee hebben, dan raad ik je aan om áltijd de maattabel op de webshops te checken. Hier staan vaak afmetingen bij, waardoor je makkelijk je maat uit kunt rekenen. Daarnaast kan je ook bijna altijd dingen terugsturen. Dit is het kleine risico wat je neemt als je online shopt, als je weet dat je heel erg moeilijk bent met kleding, dan kan je misschien toch beter naar de winkel.

Ik heb een aantal favoriete webshops waar ik mijn kleding koop. Ik denk dat jullie de meeste wel kennen, maar ik heb ze er toch maar even allemaal bijgezet. Als jullie nog leuke tips hebben, dan hoor ik dat natuurlijk graag!

Forever21
Ach, heeft dit nog uitleg nodig? Ik heb waarschijnlijk al meer dan 30 keer bij mijn favoriete shop besteld. Forever21 is een aantrekkelijke shop, omdat ze voor een goede prijs leuke kleding verkopen en ze vrijwel iedere dag nieuwe dingen hebben. Als je dat combineert met elke dag op de site kijken (niet doen dus), dan loopt je portemonnee wel snel leeg. Op Forever21 kan je tegenwoordig ook met iDeal betalen! Voorheen kon dit alleen met PayPal, maar nu kan je dus ook makkelijk vanaf je normale bankrekening kleding kopen.

Boohoo
Boohoo is een shop die ik niet heel lang geleden heb ontdekt. Ik kwam ze tegen, doordat ze leuke onesies verkochten. Hier kocht ik dan ook mijn schattige panterprint onesie. Behalve pyjama’s verkopen ze ook een heleboel normale kleding. De prijzen liggen hier een stukje hoger dan bij Forever21, maar alsnog is het vrij betaalbaar. Hier moet je wel met PayPal betalen, of met een creditcard als je die hebt.

Pull & Bear
Dit is een van origine Spaans kledingmerk wat tot nu toe alleen in Rotterdam in Nederland wordt verkocht. Edit: oeps, ik ben inmiddels massaal door jullie verbeterd en terecht, want de winkel zit dus in nog meer plaatsen, niet alleen in Rotterdam. Excuses. Als je geen zin hebt om daarheen te gaan, kan je natuurlijk ook online shoppen. Pull & Bear heeft soms wat apartere kleding, maar ik denk dat iedereen hier wel terecht kan. De betaling gaat hier wederom via PayPal.

Romwe
Romwe is een Japanse site waar je allerlei aparte kleding kunt halen. Het gaat alle kanten op, van simpele truien tot kleurrijke jurkjes, van leggings met Super Mario erop tot stoere sieraden. Ik heb hier tot nu toe een keer wat gekocht en het beviel me goed. De verzending is wat langzamer dan die van de andere sites, omdat het uit Azië moet komen. De prijs loopt van vrij goedkoop tot heel duur, dus het is af en toe even zoeken naar een goede deal. Wel zijn de producten, als je ze krijgt, goed ingepakt en van fijne kwaliteit. Je betaalt hier met PayPal.

Asos
Bij Asos liggen de prijzen over het algemeen wat hoger, maar voor accessoires moet je hier wel zeker zijn (voor kleding ook, maar dat vind ik meestal iets te duur). Hele fashionable dingen en leuke merken die je in andere shops wat minder snel tegenkomt. Ook hier betaal je weer met PayPal.

Voor de rest ben ik zelf nog heel erg aan het rondkijken wat betreft online shops (de online winkels van H&M, Zara, Bershka enzovoort even daar gelaten). Ik kan tot nu toe niet enorm veel toffe winkels vinden, dus help me!

PayPal

Jullie hebben me nu al een aantal keer het woord PayPal zien noemen. Voor de mensen die niet weten wat PayPal is, zal ik heel kort uitleggen waar het om gaat. PayPal is een soort hulpmiddel waardoor je op buitenlandse sites die iDeal niet ondersteunen makkelijk met je Nederlandse rekening kan betalen. Op deze site kan je je normale bankrekening koppelen aan je PayPal account en via een systeem haalt PayPal de betalingen dan automatisch van je rekening af. Dit is erg betrouwbaar en ik gebruik het al meerdere jaren. Je moet alleen zorgen dat je je wachtwoord compleet geheim houdt, want wanneer dat niet zo is, dan heeft iedereen toegang tot je rekening.

Ik kan jullie niet volledig uitleggen hoe PayPal werkt, omdat ik bij het aanmaken en het gebruiken ervan in het begin altijd maar wat heb aangerommeld. Hiervoor verwijs ik je dus graag door naar een handleiding als deze.

eBay

Laat ik dan maar gelijk verdergaan met het andere onderwerp waar talloze vragen over worden gesteld. eBay! Ik bestel heel regelmatig op eBay en ik doe het nog altijd met plezier. Mensen zijn vaak erg bezorgd. Is het wel betrouwbaar? Komen je artikelen wel echt aan? Hoe vind ik de beste prijs? Ik heb maar een paar simpele adviezen en verder zal je zelf echt goed moeten zoeken. eBay is nou eenmaal een explosie aan spullen.

Het belangrijkste bij eBay is dat je goede zoekwoorden gebruikt, in het keuzemenu links op ‘Buy It Now’ klikt (tenzij je het leuk vindt om op artikelen te bieden) en je zoeker bovenaan van ‘best match’ op ‘price + shipping lowest first’ te zetten. Hierdoor krijg je altijd de laagste prijzen bovenaan. Als je je zorgen maakt over of de verkoper wel vertrouwbaar is, kun je altijd opzoeken wat zijn of haar score is. Iedere verkoper op eBay heeft een procentenaantal en wanneer dat boven de negentig is, zit het eigenlijk altijd wel goed. Daarbij is het zo dat verkopers heel erg gesteld zijn op hun scores en er dus alles aan zullen doen om je tevreden te stellen. Wanneer iets kapot aankomt, laat het weten en negen van de tien verkopers zullen het geld terugstorten. Op eBay betaal je dus met PayPal.

Ik gebruik eBay voor het kopen van vanalles. Ik koop er mijn opschrijfboekjes, mijn sieraden, iPhone accessoires en nagellak. Je kan er echt vanalles vinden, dus neem eens een kijkje. Ik waarschuw je alvast, het kan verslavend zijn.

Cosmetica

Mijn ultieme tip als het gaat om het kopen van cosmetica is het opzoeken van reviews of swatches. Mocht je niet zeker weten of een product wel jouw ding is, google dan gewoon eens naar de naam en kijk naar hoe hij uitvalt op iemand anders’ huid of lippen. Ook kan je in reviews vaak lezen of het product je geld wel waard is. Dit doe ik eigenlijk vrijwel altijd als ik make-up of verzorgingsproducten koop.

Als het gaat om cosmetica, heb ik eigenlijk maar een paar favoriete winkels waar ik dingen bestel. Deze winkels zijn uiterst betrouwbaar en zorgen voor een goede service.

Boozyshop
Boozyshop heeft een groot assortiment als het gaat om make-up en verzorging. Dit was de eerste online make-up shop die ik ontdekte en sindsdien koop ik er nog steeds weleens wat. Hoewel ik niet veel make-up koop, is dit wel altijd een van de eerste shops waar ik heen ga als ik wat nodig heb. Hier kan je betalen met iDeal.

The Make-up Spot
Past net ontdekt, maar ik ben er nu al erg blij mee. Moeilijk verkrijgbare merken als Wet ’n Wild en Barry M kan je hier makkelijk verkrijgen. Ook leuke lakjes zoals die van Kleancolor zijn er hier in overvloed. Ook op deze site betaal je met iDeal.

Alice & Jo
Deze shop kende ik al heel lang, maar ik kocht er laatst pas mijn eerste producten. De service was goed en snel en de betaling ging makkelijk met iDeal. Hier verkopen ze onder andere EOS en Sleek. Ook de populaire Real Techniques kwasten zijn hier te vinden.

The Beauty Bakery
Tot slot ga ik graag naar The Beauty Bakery als ik wat wil hebben voor in bad of onder de douche. Angel verkoopt de lekkerste zeepjes en geurtjes van goede en fijne kwaliteit. Ook deze site is Nederlands en hier kan je betalen met iDeal.

 

Dit waren mijn tips en tricks als het gaat om online shoppen! Ik hoop dat jullie er iets aan gehad hebben en wat meer plezier gaan hebben in online shoppen.

Wat is jouw favoriete webwinkel?

197 reacties

 • Antwoorden Lotte&Romy 22 oktober 2015 om 16:43

  Hee Teske,
  Wij zaten te zoeken naar leuke BFF shirts en kwamen bij Fresh Tops uit. Ze hebben veel verschillende dingen, voor een goede prijs. Maar er zijn ook veel verschillende meningen over. En de meningen die wij hebben gelezen zijn van 1 tot 2 jaar geleden. Wij twijfelen dus heel erg of we daar iets moeten bestellen. . Heb jij ervaring met deze site? En zo ja, wat is jou mening.
  Groetjes onsX

 • Antwoorden Elise 1 september 2015 om 19:46

  Haai, wie heeft ervaring met het bestellen bij missguided? Ik wil weten hoe de maten uitvallen en als er import kosten erbij komen?

  Let me now aub

 • Antwoorden Roos 17 maart 2015 om 20:38

  Leuk om te lezen! Mijn favo site voor online koopjes is http://123opruiming.nl

 • Antwoorden Anke 10 januari 2015 om 15:12

  heeee Teske,
  ik vind je blog geweldig :)
  maar ik wilde eigenlijk vragen of je op boohoo Nederland, Europa of UK aan moet klikken want als ik Nederland aanklik heb ik heel wat minder keus, kun je ook vanuit UK bestellen ?
  liefs Anke

 • Antwoorden Amber 9 september 2014 om 10:55

  PLEASE ANTWOORD:
  Hoe zit het met import kosten op ebay?
  Laats bestelde ik iets online, niet bij ebay, maar op het post kantoor moest ik nog 20 euro import kosten betalen!
  Is dat ook zo op ebay?

 • Antwoorden Sascha 24 mei 2014 om 15:19

  hei teske,
  Ik heb een hele leuke tas(rugzak) gezien om chicnova.com (er zijn ook super leuke kleren!) alleen het probleem is dat ik het verzenden niet goed begrijp qua extra kosten…
  Heb je misschien andere tips van online winkels waar ze leuke rugzakken hebben en die ook verzenden naar Europa of alleen Nederland?

  doei(:

 • Antwoorden Annalotte 28 april 2014 om 20:59

  Hoi hoi,

  Worden er bij boohoo.com douanekosten gerekend? Er is nu toevallig gratis verzending binnen Europa, vandaar dat ik hier terecht ben gekomen. :)
  Ik heb al vaker gehad dat ik opeens het dubbele moest betalen vanwege douanekosten.

  Alvast bedankt!

 • Antwoorden Lotte 25 februari 2014 om 20:59

  Heeeee
  Ik heb op internet alleen maar gelezen dat als je op forever21 besteld dat je dan 35 euro verzendkosten en super veel kosten krijgt voor import en douanekosten. Maar op YouTube zijn er alleen maar mensen die positief zijn over de prijs en altijd dingen bestellen. Hoe zit dat nou met die kosten.
  Xxx Lotte

  • Antwoorden Teske 25 februari 2014 om 23:13

   Forever21 heeft een distributiecentrum in Nederland, dus je hebt niet te maken met importkosten :) De verzendkosten zijn 6,75 tenzij je boven de 75 euro besteld: dan is het gratis!

   • Antwoorden dewi 27 september 2014 om 17:06

    heb jij besteld bij forever 21? mijn vraag is of het ook echt aan komt

    • Antwoorden Rianne 10 december 2014 om 20:47

     Daar kun je denk ik wel vanuit gaan. Forever21 is een groot internationaal bedrijf met een distributiecentrum in Nederland. Anders kun je altijd nog je geld terugvragen, natuurlijk :)

   • Antwoorden marloes 8 december 2014 om 18:59

    heej, weet je ook hoelang het duurt bij forever 21 tot het aankomt ? Ik heb een heel leuk jurkje gezien voor een schoolgala vrijdag, maar ik weet niet hoe snel het verzendt, want anders is het natuurlijk te laat ahaha (:

 • Antwoorden Anoniem 4 februari 2014 om 09:20

  Beetje jammer dat je met mijn bankpas geen PayPal account aan kan maken…

 • Antwoorden Riet 6 december 2013 om 19:24

  kijk maar eens rond op sheinside.com, ook een leuke kledingsite! :)

 • Antwoorden Lizanne 1 december 2013 om 17:03

  Hoi ik heb nog een vraagje kan je vanuit nederland bestellen op de forver21 in amerika want dat doet het niet bij mij is dat altijd zo?

 • Antwoorden Lizanne 1 december 2013 om 16:31

  Hoi teske ik heb even een vraag ik wil graag wat kleding kopen bij de forever21 maar betaal je dit in dollars of in euro’s ik heb het overal gezocht maar niet kunnen vinden kan jij helpen?

 • Antwoorden ルイ ヴィトン ファッション 最高級 3 november 2013 om 08:26

  I constantly spent my half an hour to read this weblog’s articles or reviews every day
  along with a cup of coffee.

  Feel free to visit my website; ルイ ヴィトン ファッション 最高級

 • Antwoorden C 2 november 2013 om 16:44

  Nelly.com is echt een aanrader!

 • Antwoorden Sjofel 14 oktober 2013 om 11:52

  Leuk artikel Teske!
  Maar wil je alsjeblieft even bij het stukje over eBay vermelden dat je bij bestellingen boven de 22€ kans hebt douanekosten te moeten maken!!
  Veel mensen weten dit niet, en dan blijkt achteraf dat leuke telefoonhoesje ineens niet meer zo goedkoop….

 • Antwoorden Rene 8 oktober 2013 om 10:30

  isabel shop betrouwbaar of is het dikke troep

 • Antwoorden Iris 19 september 2013 om 18:15

  Hey, ik wil een account maken op paypal maar mijn vraag was, accepteer hij ook jongeren bankpassen want hij doet het niet, dus misschien kan het daar aan liggen, dat ik een jongeren bankpas heb.

  groetjes!

 • Antwoorden carmen 11 augustus 2013 om 19:43

  Hallo.

  Ik wil wat bestellen op boohoo met paypal maar hij vraagt alsnog om mn creditcard. Klopt dit? Help?

  • Antwoorden Kirsten 1 september 2013 om 17:10

   Dit kreeg ik ook te zien, maar het bleek dus dat er niet genoeg tegoed op m’n Paypal acount stond. Ik ging er vanuit dat als m’n tegoed op zou zijn het automatisch aangevuld zou worden, maar dit moet je zelf doen. Als ik jou was zou ik dus even kijken naar hoeveel tegoed je nog op je account heb staan.

   Xx

 • Antwoorden Femke 4 augustus 2013 om 20:59

  Oh Teske! Dank je wel! Eindelijk heb ik de trui gevonden die ik al een aantal weken zoek, Forever21, hier komt mijn bestelling haha

 • Antwoorden yoni zuijderwijk 24 juli 2013 om 19:32

  heei teske ik volg al jouw nieuwe filmpjes en shopdingen..
  ik geniet er altijd van want je geeft goeie tips enzo..
  alleen ik heb een vraagje waar kan je make up pilletjes kope, en die leuke strikjes voor in je haar.. \
  groetjeessss

 • Antwoorden Anoniem 6 juni 2013 om 15:31

  Ik heb een vraagje, als je alles in je ‘shopping bag’ hebt gedaan hoe moet je dan afrekenen, met ideal.
  Liefs

 • Antwoorden Zoë 4 juni 2013 om 18:15

  Een vraagje, ik wil graag iets bestellen van asos.com maar het is een beetje riskant, nu is m’n vraag kan je dingen terugzenden naar asos? Zoja, heb je het al gedaan? Nog eens zo ja, ging dat vlot? :) Handig artikel btw! xx

 • Antwoorden Jorien 27 april 2013 om 12:06

  Dit is echt ook een leuke site, en niet heel duur. Ik heb hem juist ontdekt en ik doe nu al nieuwe ideetjes op.
  Teske, ik vind het heel plezant om naar je filmpjes te kijken, maar je filmpjes over eten vind ik echt heel leuk! Ik was gisteren op excursie en vond in een klein winkeltje die kauwgom met taartsmaak. ‘Meenemen’ dacht ik! x

 • Antwoorden Loiiiss 24 april 2013 om 20:39

  Nu al verslaafd aan eBay ik kon het al maar nooit echt goed op gekeken, en ik heb nog niet eens wat gekocht.

 • Antwoorden Fennaatje x 10 april 2013 om 18:14

  heyy, ik heb over 2 weken een schoolfeest en ik had op forever 21 een leuk jurkje gezien. maar nu vroeg ik me af hoelang het ongeveer duurt voor je bestelling binnen komt en hoeveel verzend kosten er ongeveer bijkomen. mijn moeder wil dit allemaal weten voor ik hem mag bestellen ;) hihi
  ik hoop dat iemand me kan helpen!!
  alsvast bedankt!
  xFennaatje

  • Antwoorden 4444axelle 15 april 2013 om 21:19

   dit duurt iets van 2à3 dagen voor die er is bij mij toch ! xxx

 • Antwoorden Julia 7 april 2013 om 11:55

  Waar kan je op Ebay de score van de verkoper zien???
  xx

 • Antwoorden Zara' 3 april 2013 om 15:01

  teske meid, je hebt het al ertelt in je filmpje hoe je filmpjes bewerkte maar hoe heten het nou en zit het op google of vast op je computer laat het eve wete op twitter @zaravandenhurk of my mail die je al hebt x loveyouuuvloggerrr

 • Antwoorden Julia Bos 2 april 2013 om 18:42

  Hoii Teske!

  Ik ben 14 jaar, en woon in Bangladesh. Omdat dit een behoorlijk arm land is zijn er geen winkels en bestellen kan ook niet. Wat er wel is zijn H&M sales, de kleding waarin een kleine fout is gemaakt. Het mooie is dat deze kleren maar 1,50 zijn per stuk, en sommige zijn nog gloednieuw! Nu hebben ze soms ook wel is kleren van andere merken tussen de kleding liggen, onder andere Monkey. Ik heb een super leuk high waisted gestreept broekje daarvan, en als het goed is hebben ze nog veel meer in de echte winkel. Het zou misschien wel leuk zijn om uit te proberen. De winkel zit volgens mij in Amsterdam, maar misschien ook wel in meerdere plekken. :)
  xxx

 • Antwoorden Anna 24 maart 2013 om 20:53

  Ik heb een keer glow in the dark nagellak besteld via boozyshop…
  Die is nooit aangekomen.
  Ik en mijn moeder hebben nog contact geprobeerd op te nemen maar daar ik niet op gereageerd.

  Niet mijn voorkeur dus.
  Xx Anna

 • Antwoorden LYNA 17 maart 2013 om 08:16

  Deze sites raad ik jullie defenitely aan;
  Sheinside.com
  Iwantthatmusthave.nl
  Choies.com
  En storets.com
  You’ll like it :)

  • Antwoorden Eva 8 januari 2014 om 19:26

   Heb je zelf wel eens iets besteld bij Choies.com? Ik vraag me namelijk af of de site betrouwbaar is.

 • Antwoorden Samantha 13 maart 2013 om 17:13

  hee teske,
  wil je een whats on my iphone opnemen?
  xx

 • Antwoorden Ella 13 maart 2013 om 12:53

  Ehm ik heb er zelf nooit besteld maar ben het wel van plan het is een amerikaanse site weet niet met wat je kan betalen en de site is

  Amazon.com

  xxxElla

 • Antwoorden Eva 12 maart 2013 om 10:36

  Hoihoi, super handig artikel!
  ik wilde wat bestellen op forever21 maar ik kom niet verder dan “mijn shopping bag” heel gek, ik weet niet hoe ik het kan bestellen, kan jij mij daar misschien bij helpen?

  groetjes, Eva

 • Antwoorden melissa 8 maart 2013 om 17:48

  Ik bestel niet zo vaak online maar ik vind het altijd ook zo leuk om te bestellen, dan heb je iets om naar te verlangen, haha! :)

 • Antwoorden Jet 6 maart 2013 om 16:54

  hoi teske!,
  misschien nog een leuke tip voor jou, aangezien je zo van forever 21 houdt;
  op zaterdag 23 maart krijg je met de code GLAMOUR20 20% korting op de hele collectie (national glamour day),
  ik weet niet of je het al wist, maar misschien nog wel een leuke tip!
  (verder hebben ze ook bij een heleboel winkels 20% korting op die dag)
  op http://www.glamour.nl kijken
  liefs!

 • Antwoorden Chloé 1 maart 2013 om 15:50

  Super blog!
  Ik hou van shoppen, maar daarvoor ga ik toch liever naar de winkels!
  Maar heb zojuist via de info uit je blog de Barry M – Amethyst Glitter nagellak besteld! Kon em nergens vinden in de winkels.. Maar nu via Alice&Jo website!

 • Antwoorden Femke 24 februari 2013 om 21:26

  ik wil een galajurk bestellen op http://www.asos.nl
  maar ik heb geen idee hoe de maten vallen, en hoe moet je het terug sturen als het toch niet bevalt?
  PLEASE ANYONE HELP ME!

  • Antwoorden Anouk 25 februari 2013 om 19:59

   Er staat wel een size guide bij! En de maten van het model die het aanheeft, gewoon goed alles meten, dan lukt het echt wel!

   • Antwoorden Femke 4 maart 2013 om 20:30

    bedankt !
    ik heb inmiddels het galajurkje binnen en hij zit perfect (:

 • Antwoorden Lisanne 23 februari 2013 om 08:49

  Fijn artikel! Nasty Gal is volgens mij ook een leuke webshop. Ze verkopen wat apartere kleding, maar heel mooi! Ik heb er zelf nog nooit wat besteld, maar dat wil ik graag een keer doen. Haha. :)

 • Antwoorden emma 23 februari 2013 om 00:12

  mijn favo online make up shops zijn;
  enchantra.com
  boozyshop.nl
  en hoe heet die ene goedkope sieraden sit ookalweer?
  naja, dat dus! haha

 • Antwoorden Genice 22 februari 2013 om 23:11

  Echt vet ik heb al super vaak gekeken en ik kan er niet mee stoppen, binnenkort ga ik naar de primark in essen daar heb je super coole kleren voor een hele goedkope prijs je hebt ongeveer 5 verdiepingen en dat soort dingen dus ga maar eens naar essen je zult je ogen niet geloven!

 • Antwoorden Mieke 22 februari 2013 om 21:16

  Heei Teske,
  bij ASOS kan je ook met iDEAL betalen hoor! :)

 • Antwoorden Milla Pavlovic 22 februari 2013 om 20:56

  Jij moet maar echt is kijken op Polyvore dat is echt kei leuk!!

 • Antwoorden Carina 22 februari 2013 om 18:31

  ik probeer vaak wat op for ever 21 te bestellen. dingen in mn winkelwagen doen an ik heel goed maar als ik dan wil afrekenen snap ik er niks meer van. ik heb mn ouders ook al gevraagd aar die snappen het ook niet kun je miss een filmpje maken ofzo $
  liefs
  ps ik vind je te gek

  • Antwoorden maartje 1 juni 2013 om 21:15

   ik heb ook altijd problemen met afrekenen eigenlijk overal ^_^

 • Antwoorden Anne 20 februari 2013 om 20:55

  Super dankje :) ik heb al best vaak op ebay gekeken maar nooit echt het goeie gevonden, maar nu lukt het gewoon!!! dankjeee xxx

 • Antwoorden Demi 20 februari 2013 om 20:51

  Bedankt voor de tips! <3

 • Antwoorden Jill 20 februari 2013 om 20:11

  Ik shop ook altijd het liefst online! Ik zal binnenkort de Forever21 webshop eens goed bekijken :D Volgens mij is Romwe trouwens Chinees, niet Japans.

 • Antwoorden Diana 20 februari 2013 om 20:10

  Teskuh dit is een super leuke webshop : lightinthebox ik heb er 2 x een bestelling gedaan was prima gegaan xx

 • Antwoorden Beautyfrique 20 februari 2013 om 16:55

  Handige tips! Ik shop graag bij Zoeva, Asos en Amzone. Bij bol.com verkopen ze ook make-up ben ik sinds kort achter, dus daar ga ik ook eens bestellen :)

 • Antwoorden Sophie 20 februari 2013 om 15:53

  Mijn favo winkel is etsy.com. Xxx

 • Antwoorden Eline 20 februari 2013 om 12:51

  Ebay verslaafde hier!! heb er al 200 dingen besteld in totaal :$ Maar het is ook zo goedkoop!

  • Antwoorden debbie 20 februari 2013 om 16:14

   is ebay net als marktplaasts 2e hands?

   • Antwoorden Ester 20 februari 2013 om 22:11

    Op Ebay worden juist heel veel nieuwe items aangeboden, vooral op de buitenlandse versie (Ebay.com). Daar zitten veel handelaren die spulletjes voor spotprijzen verkopen. Doordat ze zoveel verkopen, kunnen ze er toch prima aan verdienen.

    • Antwoorden maartje 1 juni 2013 om 21:18

     dat is waarom het zo verslavend is
     je ziet iets in de winkel en zoekt het op op ebay
     en krijgt het tien keer zo goedkoop ^_^

 • Antwoorden Jesse 20 februari 2013 om 11:08

  http://www.fogan.nl is ook een aanrader.
  en http://www.eyeslipsface.nl
  Zelf shop ik liever in het ‘echt’ zeg maar.

 • Antwoorden Yak Man 20 februari 2013 om 10:13

  Is romwe niet Chinees? Erg handive tips :). Ik wil nog ooit iets bestellen op forever21

 • Antwoorden Joni 19 februari 2013 om 23:02

  Yeah dit vind ik leuk :-) je kan trouwens bij Asos.com ook met IDeal betalen!!

 • Antwoorden Julie 19 februari 2013 om 22:31

  Dankje dankje dankje! Ik wilde heel graag een oogschaduwpalet van bhcosmetics kopen maar op die site moest je met een creditcard betalen. Heb hetzelfde palet net besteld op http://www.alicejo.com/index.html voor maar 3 euro meer. Dankjewel Teske!! Xxx

 • Antwoorden Ester 19 februari 2013 om 21:27

  Leuk artikel, ik shop ook regelmatig online. Romwe vind ik qua terugsturen waardeloos. Het moet weer terug naar Azie en porto is voor eigen rekening. Met maten blijft soms lastig, sinds ik een paar kilo afgevallen ben vorig jaar zit ik vaak tussen twee maten in en dat is wel eens lastig. Soms, als ik iets heel graag wil hebben, besteld ik hetzelfde item in 2 maten, zodat ik zeker weet dat ie niet uitverkocht is als ik toch net de andere maat wil hebben.

 • Antwoorden miesemuis 19 februari 2013 om 21:26

  New Look!

 • Antwoorden Lana | Sweet As Lime 19 februari 2013 om 21:19

  Toch nog een paar nieuwe web shops ontdekt. Thanks!

 • Antwoorden Tessel 19 februari 2013 om 21:19

  Ik ben compleet geobserdeerd (??) door de Hunger Games. En voor leuke fan stuff kijk ik altijd op marktplaats. ook zeeer verslavend & sneller dan eBay (meestal)

  Xo

 • Antwoorden Cheyenne 19 februari 2013 om 20:46

  Hoe zit het met de verzendkosten bij eBay?

 • Antwoorden Elsemiek 19 februari 2013 om 20:32

  http://www.batoko.com/ is ook een hele leuke sit

 • Antwoorden Yvonne 19 februari 2013 om 20:07

  Hoi Teske!

  Op de site van Forever21 staat bij Payment Options niet Ideal, hoe weet je dat het wel kan dan? Ik hoop dat het echt kan! En wil je een keer een artikel maken over hoe de bestelling bij F21 gaat & over het retourneren want alles is in het Engels dus niet super duidelijk voor meiden die niet goed Engels kunnen..

  xo

  • Antwoorden Layla 20 februari 2013 om 18:19

   Ja idd, ik dacht ook al: waaaaaaaaaaaaat? Forever 21 met Ideal? Maar kan het helaas ook niet terugvinden, dus ben benieuwd hoe Teske hier bij komt hihi. Hoop echt dat je gelijk hebt en als een heuse F21 verslaafde kan ik bijna niet anders dan je geloven haha

   • Antwoorden Hannah 26 februari 2013 om 17:20

    Inderdaad, ik ben dus ook meteen gaan kijken, maar iDeal staat niet bij de payment options! =(

    • Antwoorden Teske 26 februari 2013 om 17:34

     als je gaat uitchecken als je klaar bent staat het er écht bij hoor, anders zeg ik het toch niet haha :)

 • Antwoorden ellen 19 februari 2013 om 19:57

  Ik heb gisteren een bestelling gedaan op ebay en ik heb studs besteld
  maar wat blijkt is dat ik er nu 2 heb besteld wat niet de bedoeling was
  toen we het eemaal aan klikte kon het niet meer verwijdert worden
  Ach ja gelukkig zijn het studs want als het b.v 2 gsm hoesjes waren zou ik wel balen
  leuk artiekel xxx

 • Antwoorden Moniek 19 februari 2013 om 19:47

  Leuke sites! Ik koop ook wel regelmatig op Etsy.

 • Antwoorden DQ 19 februari 2013 om 19:45

  Liefde voor Ebay! The Make-up Spot is inderdaad ook super handig!

 • Antwoorden daisy 19 februari 2013 om 19:45

  ik werd GEK toen ik dit ‘Op Forever21 kan je tegenwoordig ook met iDeal betalen!’ zag. ik ga echt nu nu nu direct wat bestellen op forever21. DANKJEWEL LIEVE TESKE! haha

 • Antwoorden Sacha 19 februari 2013 om 19:43

  de New Look en Fresh cosmetics vind ik hele leuke webshops!
  Ik kijk meestal via http://www.fashionchick.nl daar kan je handig zoeken op wat je wil en dan zie je het aanbod van vele webshops, heel handig!

 • Antwoorden lianne 19 februari 2013 om 19:15

  bij F21 staat bij payment options het tekentje van maestro, staat ook op mn bankpas, is dat het zelfde als iDeal? dus kun je dan gewoon met dat ding van de bank, random reader, betalen?

 • Antwoorden Axelle 19 februari 2013 om 19:08

  superleuke tips ! boohoo heb ik pasgeleden ook ontdekt , erg leuke items !

 • Antwoorden Esther 19 februari 2013 om 18:57

  Handige tips! Ik heb pas mijn eerste Ebay bestelling binnen gekregen. Het is inderdaad verslavend!

 • Antwoorden lienberry 19 februari 2013 om 18:35

  new look vind ik erg leuk, boohoo heb ik laatst ook ontdekt :) en missguided is ook super :) forever 21 wil ik altijd nog wat bestellen maar op een 1 of andere manier kan ik hier nooit slagen……

 • Antwoorden Kimberly 19 februari 2013 om 18:32

  Ebay vind ik geweldig! Ik ga eens kijken naar Boohoo!

 • Antwoorden Jasmin 19 februari 2013 om 18:31

  Ook een leuke site voor makeup is drugstore.com ! Ze verkopen allerlei drugstore merken en hebben vaak goede deals waardoor het een stuk goedkoper uitkomt! Ook heel handig om al die merken te kopen die ze alleen in Amerika hebben!

  • Antwoorden eef 11 mei 2013 om 21:18

   ze verzenden alleen niet naar Europa..dus alleen maar window shopping daar..

 • Antwoorden caro 19 februari 2013 om 18:14

  ik bestel altijd op http://www.newlook.com

 • Antwoorden Thérèse 19 februari 2013 om 18:11

  Handdiiigg

 • Antwoorden Ilse 19 februari 2013 om 17:53

  Zitten echt leuke sites tussen, hij komt alleen wat ongelegen want ik mag van mezelf geen geld meer uitgeven aan kleding en dergelijke.

 • Antwoorden roos 19 februari 2013 om 17:50

  Oh ik heb eigenlijk altijd gedacht dat PayPal gekoppeld was aan een creditcard, die ik dus niet heb. Voor de rest ben ik het met veel webshops met je eens :)

  • Antwoorden roos 19 februari 2013 om 17:51

   Oh waar ze trouwens ook hele leuke kleding hebben is bij Nasty Gal. Ik heb daar nog nooit iets besteld dus of de klantenservice en verzendkosten enzo goed zijn weet ik niet.

 • Antwoorden Sannah 19 februari 2013 om 17:33

  I love eBay ! ❤

 • Antwoorden Margreet 19 februari 2013 om 17:23

  Ook bij Asos kan je betalen met ideal, yeaya!

 • Antwoorden Myrte 19 februari 2013 om 17:01

  ohhh gelukkig kan je nu met IDeal betalen bij forever 21, ik had een paar maanden geleden ( toen het nog zomer was, *snik*) een groooooote bestelling gedaan, maar ja hoor toen ik het af wou rekenen kon het niet met IDeal, super balen. Maar als mijn moeder zo thuis is ga ik haar even lief aan kijken :) xo

 • Antwoorden Jill 19 februari 2013 om 17:01

  Romwe vind ik echt super leuk, alleen ik heb er nog nooit wat besteld.
  Handige tips ! x

 • Antwoorden Lotte 19 februari 2013 om 16:52

  Super!
  Dit wilde ik altijd al weten!!:)
  Misschien is fresh-tops.com ook wel iets voor jou? ;)

  • Antwoorden Bente 19 februari 2013 om 19:36

   DANKJE! ;]

 • Antwoorden Patricia 19 februari 2013 om 16:42

  Heel erg dedankt voor de tip dat forever 21 nu ideal gebruikt als betaalmethode! Ik kocht er nooit wat omdat ik het zo onhandig vond met paypal, maar ik zat me wel altijd te vergapen aan de mooie sieraden etc. die ze daar hebben, dus ben heel erg blij dat het nu met ideal kan!

 • Antwoorden Iris 19 februari 2013 om 16:21

  Aaaah! Romwe! Die leggings!

  • Antwoorden Romy 19 februari 2013 om 16:24

   Me tooo !

 • Antwoorden Belllezza 19 februari 2013 om 16:21

  I love ebay!

 • Antwoorden Tessa 19 februari 2013 om 16:18

  Haii teske
  Leuke blog! Heb net lekker weer online geshopt :) #loveit !
  Hoe gaat het in Engeland (toch? )
  Gr xx

 • Antwoorden Sara 19 februari 2013 om 16:13

  wil al een tijdje paypal aanmaken alleen is het z dat je boven 18 moet zijn en ik pas 15 ben, daardoor kan ik niets leuks bestellen wat moet ik doen ?

 • Antwoorden Noor 19 februari 2013 om 16:05

  Pull & Bear is echt heel leuk :)
  xoxo

 • Antwoorden Aurelie 19 februari 2013 om 15:51

  Handig artikel! Ik shop eigenlijk meer in het echt dan online.

 • Antwoorden Stella 19 februari 2013 om 15:48

  Yay dit had ik net nodig! Ebay kan inderdaad zo verslavend zijn.. haha :)

 • Antwoorden Nina 19 februari 2013 om 15:12

  Leuk! Ik shop ook (te) veel online!

 • Antwoorden Laura 19 februari 2013 om 15:10

  Pull & bear zit tegenwoordig ook in Eindhoven.. Ik vind het niet heel speciaal.
  Ik heb pas n grote bestelling bij http://www.tobi.con gedaan. Superleuke kleding schoenen en accessoires!

 • Antwoorden Anna 19 februari 2013 om 15:09

  Goede tips! Ik bestel eigenlijk nooit wat via internet, ik pas het veel liever. Kan ik ook even naar de kwaliteit, stofje etc. kijken, vind ik veel fijner. En ik heb helaas niet dat de meeste dingen wel mooi passen en goed vallen haha ;)

 • Antwoorden Hester 19 februari 2013 om 14:53

  Ik ga sowieso weer online shoppen bij Forever21 voor de lente! Vorig jaar voor het eerst besteld en ik ben verslaafd, haha. Fijn dat het nu ook gewoon met iDeal kan! Verder shop ik eigenlijk niet zoveel online.

 • Antwoorden Sylvana 19 februari 2013 om 14:11

  Bedankt, ik wist niet dat je ideal betalen kon bij Forever21.

 • Antwoorden Nora 19 februari 2013 om 13:55

  nelly.com , looooove this

 • Antwoorden nadine 19 februari 2013 om 13:50

  leuk artikel!
  ik shop graag online bij Nelly.com, echt een superleuke winkel als het gaat om kleding! Naar make-up heb ik daar nog niet zo goed gekeken, dat koop ik liever niet online.
  En de BornPrettyStore is ook een geweldige online shop, ik koop er veel nail-art spullen en sieraden!
  x

 • Antwoorden lianne 19 februari 2013 om 13:49

  wauw dit is echt hét artikel! :’) zo fijn dat je eindelijk met iDeal kunt betalen bij forever21, zie het alleen nog niet op de site staan, maar komt vast goed!

 • Antwoorden Wendy 19 februari 2013 om 13:40

  bij Asos kun je ook met Ideal betalen

 • Antwoorden larissa 19 februari 2013 om 13:29

  Heel handig artikel! Ga meteen voor de 1ste keer bij forever 21 wat kopen nu meteen, haha.

 • Antwoorden Christel 19 februari 2013 om 13:26

  Wat een leuke en handige artikel, veel van deze online winkels kende ik nog niet. En ik vind online winkelen ook veel handiger en fijner. xxx

 • Antwoorden Melanie 19 februari 2013 om 13:18

  Leuk artikel! Ik shop eigenlijk helemaal niet online. Wel gedaan uiteraard, maar bij mij valt de kleding altijd tegen in het echt op de een of andere manier.

 • Antwoorden Saar 19 februari 2013 om 13:01

  Leuke app: Wanelo
  Hier vind je heel veel leuke spulletjes (kleding, mobielhoesjes, bikini’s, sieraden, nagellak, make-up etc.) veel in de ‘tumblr-style’ met een linkje naar de webshop.
  xx

 • Antwoorden Fran 19 februari 2013 om 12:30

  Ik ben erg tevreden over de service bij enchantra.com

 • Antwoorden Berber 19 februari 2013 om 12:23

  Ik heb zelf veel kleren van hollister dat kan je niet kopen in nl dus ga daarvoor naar Duitsland, onlineshop is wel heel leuk zeker kijkje waard: hollisterco.com

 • Antwoorden Rosalie 19 februari 2013 om 12:15

  Pull & Bear! <3

 • Antwoorden Gaye 19 februari 2013 om 12:14

  Ohh dit komt heel goed uit! ik was al opzoek naar leuke goede online shops thankyouu :) ga lekker snuffelen nu

 • Antwoorden Merel 19 februari 2013 om 11:55

  Heel erg bedankt voor de tips! Ben altijd op zoek naar nieuwe online shops. Mijn favoriete shop is nog altijd Nelly.com. Ge-wel-dige party jurkjes, maar ook andere kleding, accessoires en make-up. Ik ben nu helemaal in de wolken, omdat ik geld terug heb gekregen, nadat een jas die ik er gekocht had €45,- goedkoper werd in de sale. Ik zat eigenlijk niet meer binnen de retourperiode, maar ze hebben me gematst, zo netjes! Verder: gratis verzending! (Maar wel €5,- voor retouren.)

 • Antwoorden Natasja 19 februari 2013 om 11:49

  Goede tips Teske! Ik ken alle webshops al. Wil graag nog eens bestellen op Forever21 en toevallig is er nu een pakketje van Romwe onderweg. :)

 • Antwoorden Esmee 19 februari 2013 om 11:40

  De pull & bear zit niet alleen in Rotterdam! Er zitten ook vestigingen in Den haag, Eindhoven en Tilburg.

 • Antwoorden Saskia 19 februari 2013 om 11:24

  Goeie tips! Ik weet toevallig dat ze in Eindhoven ook een Pull&Bear winkel hebben, dus die informatie klopt niet helemaal..

 • Antwoorden Janine 19 februari 2013 om 11:21

  Hele handige tips!

 • Antwoorden Rozemarijn 19 februari 2013 om 11:21

  Ik heb een paar favoriete winkels om dingen vandaan te halen. Ik shop nog steeds het liefst in real life. Dus een dagje weg en dan winkels afstruinen en vooral van die winkeltjes ontdekken die je nergens anders kunt vinden, met speciale dingen. Online shoppen vind ik met cosmetica altijd wat lastiger, ik ga het binnenkort eens proberen. Mijn favoriete winkel om kleding te shoppen is http://www.bonprix.nl Er zijn nog maar weinig mensen die daar echt kopen, maar het voordeel van deze winkel is dat de service goed is en alle maten 1 prijs zijn,dus voor een grotere maat betaal je niet ineens meer, wat echt super is natuurlijk. Qua nagellak shop ik trouwens graag bij nagelgroothandelnoordholland.nl . Waarom? Omdat je aankopen als kleine cadeautjes worden ingepakt en je er meestal nog wel een presentje bij krijgt ook! Echt aanraders!

  • Antwoorden Merel 19 februari 2013 om 11:57

   Huh, verschillende maten zijn toch altijd dezelfde prijs?

 • Antwoorden elizabeth 19 februari 2013 om 11:18

  Ik heb zelf mijn jas besteld bij http://www.chicwish.com, Fijne winkel.

 • Antwoorden Stephanie 19 februari 2013 om 11:14

  Leuke tips! Daar hebben we wat aan haha. Heeft iemand ervaring met het terugzenden van kleding o.i.d. bij Forever21?

 • Antwoorden Mariette 19 februari 2013 om 11:07

  Ik vind Sans-online een hele leuke online store :).

  Liefs, Mariette

 • Antwoorden The Sketched Chef 19 februari 2013 om 11:02

  Super leuke en handige tips !
  Ik ben zelf meer van het real-life shoppen.
  Als ik iets aanraak of in mijn handen heb, ben ik veel eerder geneigd het te kopen dan dat ik het op een plat beeldscherm zie staan.

 • Antwoorden femketje 19 februari 2013 om 11:00

  handig artikel :D ik koop eigenlijk nooit kleding online XD

 • Antwoorden Fashion meets Beauty 19 februari 2013 om 10:59

  Hey tof dat je bij F21 nu ook met Ideal kunt betalen. Vind ik toch net iets makkelijker dan met Paypal!

 • Antwoorden Mandy 19 februari 2013 om 10:57

  Leuke tips! Ebay en forever21 zijn zeker mijn favorieten. Je schrijft trouwens dat pull and bear alleen in Rotterdam zit, maar die zit tegenwoordig ook in Eindhoven!:) x

 • Antwoorden Anita 19 februari 2013 om 10:55

  Er is ook een pull&bear winkel in Den Haag!

 • Antwoorden Tamar Aartman 19 februari 2013 om 10:54

  Hee teske,
  Je zei dat je de Pull & Bear alleen in Rotterdam nog hebt,
  maar je hebt hem ook in Den Haag!

 • Antwoorden Charlotte 19 februari 2013 om 10:39

  Wat zijn de verzendkosten van forever21?

 • Antwoorden Dilys 19 februari 2013 om 10:37

  Ik bestel bijna nooit online :) De Boozyshop lijkt me wel interessant!

 • Antwoorden Nikki 19 februari 2013 om 10:27

  New Look is ook een leuke webshop voor kleding! Ze verkopen er trouwens ook een aantal producten van sleek en Barry M. Het wordt vanuit Engeland verstuurd, het duurt ongeveer een week tot je je spullen binnen hebt, soms iets langer. De verzendkosten zijn niet zo hoog, 4,95, dat betaal je bij sommige Nederlandse webshops ook als verzendkosten. Bij een bestelling vanaf 65 euro wordt het gratis verzonden. Je kunt alleen met paypal of met een creditcard betalen, dat is eigenlijk het enige nadeel. De eerste keer dat we daar iets besteld hebben, kregen we al snel een mailtje dat de spullen later kwamen, en kregen we de verzendkosten terug. Dat vind ik wel goed geregeld ;)

 • Antwoorden Rafika 19 februari 2013 om 10:23

  Ahh! Fijne tips xx

 • Antwoorden Isabella 19 februari 2013 om 10:15

  Wat een leuk artikel. En zeker handige tips!

 • Antwoorden Imke 19 februari 2013 om 10:08

  Leuk artikel! Ik ben ook echt fan van online shoppen. Een kleine toevoeging: Pull and Bear zit tegenwoordig ook in Eindhoven!

 • Antwoorden Kat 19 februari 2013 om 10:02

  Hi! Ik wou even laten weten dat Pull & Bear ook in Den Haag, Utrecht en Amsterdam zit en geloof ik ook nog in wel meer plekken, maar die weet ik iniedergeval zeker :)

  • Antwoorden sab 19 februari 2013 om 10:08

   ook in Tilburg zit een Pull & Bear! :)

  • Antwoorden Merel 19 februari 2013 om 10:49

   Ik woon in Utrecht en hier os echt geen pull&bear te vinden!

   • Antwoorden Merel 19 februari 2013 om 11:58

    Nee, volgens mij ook niet nee, hihi.

 • Antwoorden Lieke 19 februari 2013 om 09:58

  Dankje voor de leuke tips!
  Mijn favo online ‘winkel’ is dan ook wel eBay! Ik vond het in het begin ook niks en was ook zo van ‘Zou het wel betrouwbaar zijn?’ Maar alles wat ik gekocht heb is aangekomen! En als iets niet goed was kreeg ik gewoon m’n geld terug ;D

 • Antwoorden Sanne 19 februari 2013 om 09:56

  Erg handige tips! Jammer genoeg heb ik nog tot mijn 18e een jongeren rekening, waar iDeal niet aan te koppelen is. Ik doe het lekker met acceptgiro’s!

 • Antwoorden Jessie 19 februari 2013 om 09:49

  Bedankt voor je tips! Toen ik nog in de US was bij mijn man shopte ik voornamelijk bij Charlotte Russe en Dailylook websites. Terug thuis hou ik het bij Forever 21 en New Look.

 • Antwoorden MarCreaties 19 februari 2013 om 09:44

  Hmm over de veiligheid van paypal twijfel ik nogal… Het account van mijn ouders was ineens gehackt en de hacker had toen ons adres veranderd naar zijn adres (of een geheim adres) en geprobeerd 2x een ipad te bestellen via hun account… Omdat ze paypal niet zo vaak gebruikten kwamen ze er pas achter toen er ineens € 900 van hun rekening werd afgeschreven… Gelukkig hebben ze het wel teruggekregen maar het was nog weer een heel gedoe om die hacker van het account af te krijgen en allle wachtwoorden etc. te veranderen. Aangezien paypal helaas niet erg behulpzaam was bij het oplossen van alles… Dit zal uiteraard niet zomaar bij iedereen gebeuren, maar toch niet zo heel veilig dus :P
  en qua andere leuke webshops heb ik nog als tips awwdore, ark, ginaticot, chicnova, runawaybandits, the editor’s market en chicwish! een hele lijst, maar misschien zit er wat leuks tussen :)

  • Antwoorden Charlotte 19 februari 2013 om 13:10

   Heb iets soortgelijks meegemaakt met Paypal. Gebruikt het never nooit niet meer en zal het ook niet meer aanraden bij iemand ivm het klantcontact/service.. Lang leve de creditcard!

 • Antwoorden Ellis 19 februari 2013 om 09:44

  Geen fan van Enchantra?

 • Antwoorden Irene 19 februari 2013 om 09:43

  Boohoo vind ik ook heel leuk! Toen ik daar mijn tas bestelde duurde het bezorgen alleen wel heel erg lang :( Ik vind LuLus.com een heeele leuke webshop. Ze hebben hele aparte en toffe kleding voor helemaal niet zo duur.

 • Antwoorden Charlotte 19 februari 2013 om 09:30

  Super leuk en handige tips.

  Xxx

 • Antwoorden Charlotte 19 februari 2013 om 09:29

  Super leuk!

  Xx

 • Antwoorden The Make Up Spot 19 februari 2013 om 09:06

  Wat leuk dat The Make Up Spot er ook tussen staat, blij te horen dat we een favoriet van je zijn!

 • Antwoorden Pam 19 februari 2013 om 08:55

  Leuke tips! De Pull & Bear zit ook in Tilburg trouwens..

 • Antwoorden Anne 19 februari 2013 om 08:49

  Stiekem zit pull & bear overal

 • Antwoorden Anne 19 februari 2013 om 08:48

  Kijk ook is op modemusthaves.nl
  Volgens mij is dat wel een beetje jou Style

 • Antwoorden joyce 19 februari 2013 om 08:42

  Ik wil een onesie bestellen, maar hoe zit het met de maten? vallen ze klein of groot, en welke maat heb jij gekocht?
  super handig artikel! x

 • Antwoorden Isabel 19 februari 2013 om 08:36

  Ik kijk eigenlijk vooral online bij H&M en eBay, omdat de H&M bij ons best klein (en rommelig) is. En eBay spreekt voor zich haha :)

 • Antwoorden Beautydagboek 19 februari 2013 om 08:33

  Goed dat je ook vermeld hebt hoe je er kunt betalen. Nu ik weet dat je bij Forever 21 met Ideal kan betalen ga ik zeker kijken! Is weer eens wat anders dan H&M, haha!

 • Antwoorden Ester 19 februari 2013 om 08:31

  De boozyshop kende ik nog niet, de rest allemaa al wel!
  Dus deze winkel ga ik ook zeker even bezoeken, en hopelijk wat bestellen. :)
  Bedankt dat je het hebt gedeeld!! Iloveee onlineshopping. <3

 • Antwoorden Beyza 19 februari 2013 om 08:23

  Leuk !
  Ook handig dat forever21 nu ook met iDeal kan betaald worden :)

 • Antwoorden liselotte 19 februari 2013 om 08:18

  leuk handig artikel.alleen pull en bear is ook in den haag

  xxx

  • Antwoorden Maaike 19 februari 2013 om 08:45

   Ik dacht al, waarom is hij weg maar hij is er dus wel :)

 • Antwoorden Liyen 19 februari 2013 om 08:13

  Er is ooknog pas een Pull&Bear in Eindhoven!! Maar voor de rest leuk artikel!

 • Antwoorden Tess 19 februari 2013 om 08:11

  Leuke tips! De pull & bear zit ook in Den Haag trouwens!

 • Antwoorden A 19 februari 2013 om 08:04

  Dat stukje over Pull&Bear klopt niet helemaal! Je hebt er namelijk ook 1 in Tilburg..

 • Antwoorden Babette 19 februari 2013 om 07:53

  Leuk artikel! Ik hou het maar wel bij echt shoppen (veel minder gedoe)

 • Antwoorden Daphne 19 februari 2013 om 07:53

  Aan pull&bear online shoppen had ik nog nooit gedacht, wat fijn dat dat kan! En ik HOU van eBay!

 • Antwoorden Ashleey 19 februari 2013 om 07:42

  Wat fijn dat je nu bij de Forever21 ook met iDeal kan betalen, want met Paypal moest ik altijd een week wachten. Pull & Bear is mijn lievelingswinkel en volgens mij had je er twee in Nederland zitten. Ik ben echt verslaafd aan Ebay haha. Super handig artikel!

 • Antwoorden Nienke 19 februari 2013 om 07:36

  Handige tips!

 • Antwoorden Laura 19 februari 2013 om 07:34

  Leuk artikel!

 • Antwoorden lucia 19 februari 2013 om 07:25

  ik heb laatst via jou oasap.com ontdekt! waar veel aparte maar vooral leuke en draagbare kleding te koop is. ik vond het ook erg raar dat deze niet genoemd was ;p
  maar leuk artikel! ik heb er ook echt wat aan, moet weer nodig online-winkelen

  xxxx

  • Antwoorden Luca 28 oktober 2014 om 14:30

   heyy,

   Ik zie dat jij ook van de site Oasap.com weet!
   Ik heb deze site pas net ontdekt en ik zou er heel graag kleding willen bestellen.
   Heb jij dat ooit al eens gedaan?
   Of ken jij mensen die dat al eens gedaan hebben?
   Ik weet namelijk niet of de site wel betrouwbaar is enzo.
   Op internet lees ik verschillende reviews waardoor ik het nu nog steeds niet weet.

   Groetjes Luca

 • Antwoorden Maud 19 februari 2013 om 07:15

  Leuk artikel, handig want ik koop ook bijna alles online!
  Even tussendoor, de pull&bear zit ook in tilburg en in eindhoven *tip

  • Antwoorden Shannon 19 februari 2013 om 07:30

   En in Den Haag :)

 • Antwoorden MySuperSweetLife 19 februari 2013 om 07:12

  Noh, je hebt New Look niet eens genoemd. Ik dacht dat dat ook wel een webshop voor jou zou zijn! Forever 21 is leuk! Bohoo bestel ik niet meer. Heb er 3 keer een bestelling geplaatst en elke keer is het kledingstuk weer heel anders dan op de foto!
  Liefs

 • Antwoorden Sari 19 februari 2013 om 07:03

  Pull & Bear hebben we nu ook hier in Eindhoven

  • Antwoorden Mariekr 19 februari 2013 om 07:09

   Jep.. En in Tilburg.

 • Antwoorden Josje 19 februari 2013 om 06:58

  Leuk artikel. Maar er zit ook een pull&bear winkel in Den Haag.

 • Antwoorden dionne 19 februari 2013 om 06:53

  leuk artikel, helaas heb ik 100 verschillende maten in de kast hangen dus is internetshoppen een groot risico! Het klopt alleen niet helemaal wat je zegt, want Pull&Bear is ook in eindhoven te koop!:)

 • Antwoorden irene 19 februari 2013 om 06:51

  Hier word ik blij van. Top artikel

 • Antwoorden Yara 19 februari 2013 om 06:50

  Leuk artikel, handige tips! Forever 21 vind ik ook altijd wel fijn :-)

 • Antwoorden Josephine 19 februari 2013 om 06:45

  Wauw, wat heb je dit goed uitgelegd, ik kan mij overal in vinden! Ik wil nog altijd bij Forever21 en Boohoo bestellen, nog niet gedaan. Ik heb een paar keer een bestelling gedaan op Romwe, daar ben ik ook blij mee. Paypal is té makkelijk, ik koop daardoor echt teveel haha. Ook omdat het is gekoppeld aan eBay, alles is daar zo leuk en goedkoop dat ik daar ook veel koop!

 • Antwoorden Resy 19 februari 2013 om 06:42

  Handig artikel!

 • Antwoorden Charile 19 februari 2013 om 06:40

  Leuke tips!

 • Antwoorden Sofie van winkel 19 februari 2013 om 06:33

  Leuke en handige tips!

 • Reageer