Home » Inspiration » Blogilates

01
dec

Blogilates

Blogilates

Ik moet toegeven: ik leef niet heel gezond. Mijn eetpatroon is niet de beste en ik hou erg van suiker. Daarnaast is het zo dat ik vrijwel niet sport. Dat is op zich niet heel erg als het gaat om mijn gewicht, want ik kom niet snel veel aan, maar voor mijn gezondheid zou het wel beter zijn als ik meer zou bewegen. Daarom heb ik behalve mijn kookchallenge voor deze maand nóg een andere uitdaging bedacht. Ik ga meer sporten. Hoppa.

Ik heb tien jaar gedanst, waarmee ik twee jaar geleden ben gestopt. Ik was het zat, ik wilde niet meer vastzitten aan een verplichting elke week en daarbij had ik er ook gewoon niet zoveel plezier meer in. Vanaf toen heb ik niet meer gesport, afgezien van het fietsen naar school en andere plekken en de sporadische bezoekjes aan de sportschool met Mert.

Ik hou dan ook echt niet van sport. Sommige mensen krijgen er een kick van, maar ik word er alleen maar heel erg moe van. Ik heb de conditie van een pinda en mijn gewrichten zijn ook niet al te sterk, waardoor ik snel opgeef. Ik heb weleens geprobeerd te hardlopen, maar ik vind het gewoon echt niet leuk. Nu ben ik ook wel tot de conclusie gekomen dat niet alles in het leven leuk kan zijn en dat sporten behalve goed is om op gewicht te blijven ook gewoon heel gezond is. Vandaar dat ik mezelf een schop onder mijn kont wil geven en gewoon wat wil gaan doen.

Teamsport vind ik niks en op een klasje gaan is ook niet mijn ding. Ik wil zelf kunnen bepalen waar en wanneer en dus leek het me het best om thuis YouTube work-outs te doen. En wie is de koningin als het gaat om die thuis workouts op YouTube? Blogilates!


Ze zit vol energie, is af en toe een beetje overdreven, maar maakt wel geweldige en vrolijke workout video’s waardoor het lijkt alsof het een eitje is om al die oefeningen te doen. Ik leerde haar kennen door Lindi van Bubzbeauty, die in haar video’s af en toe de workouts mee deed (wat er hilarisch uit zag). Doordat ze tegen je praat op een leuke manier en er fijne muziek achter zet is het wat makkelijker om met haar mee te blijven doen. Ze heeft full body workouts, zoals deze, maar ze heeft ook work-outs voor specifieke lichaamsdelen.


Voor je buikspieren en dijen

Een cardio workout op Gangnam Style


Een workout om je zijtassen weg te krijgen


De enige echte Victoria’s Secret buikspieren workout

Ik denk dat ik haar wel echt heel erg leuk vind! Ik heb nog geen workout met haar meegedaan, maar ik zie me al staan in de woonkamer. Ik zet haar dan aan op onze grote TV (als er niemand thuis is) en dan heb ik alle ruimte. Ik ben echt benieuwd of ik het vol ga houden om dit minstens 2 á 3 keer per week te doen, want dat is toch wel mijn doel. Het liefste elke dag, maar laat ik maar even rustig beginnen.

Een andere reden dat ik meer wil sporten is trouwens omdat ik meer spieren wil ontwikkelen. De problemen die ik altijd heb met mijn lichaam (kan niet lang staan, zitten of lopen, want ik krijg gewoon overal pijn) hebben ook te maken met het feit dat ik niet zoveel spiermassa heb. Als ik de spieren in mijn benen en rug ontwikkel dan helpt dat al enorm en krijg ik waarschijnlijk ook minder last van mijn spieren als ik een lange dag heb. Mijn fysiotherapeute gaf me die tip dan ook, om die specifieke spieren goed te trainen. Ik ga mezelf er gewoon toe zetten.

Ik ben vast niet de enige die vind dat ze meer moet sporten. Ik vond het nu wel leuk om mijn kookchallenge (waar waarschijnlijk veel suiker bij aan te pas gaat komen) te combineren met de sportchallenge. Daar ga ik verder niet over updaten hier, maar ik vond het wel tof om er even iets over te vertellen. Misschien inspireer ik sommigen van jullie hier wel mee! Ik vind Blogilates in ieder geval een heel fijn kanaal om mee mee te doen. Ze heeft ook een blog met veel goede tips!

Wat voor sport doe jij?

140 reacties op "Blogilates"

Reageren
 1. Het Marketinglab

  26 november 2014 om 13:43

  Hbo studenten, opgelet!

  Wil jij kans maken op leuke prijzen, waaronder een beautykit? Neem dan deel aan de enquete via onderstaande link. Het kost slechts 5-10 minuutjes en je helpt er een andere hbo student mee! Alvast bedankt!

  De link:
  https://docs.google.com/forms/d/1T0sfsInwD2_rphgDddFb2C8qVJdZDsUwqJ8TkVMQ7Mc/viewform

  Beantwoorden
 2. DiaryOfAMua

  16 november 2014 om 22:52

  Super leuke filmpjes zijn dat! Goed voor de motivatie

  Xo

  Beantwoorden
 3. BeautyReviewsNL

  18 oktober 2014 om 13:27

  Leuke filmpjes!

  Beantwoorden
 4. Nesrin | Daily Cup of Bla Bla Bla

  27 september 2014 om 17:54

  Leuke filmpjes! Ik houd het op hardlopen. Ben grof motorisch niet helemaal in orde ;-)

  Beantwoorden
 5. Willemijn

  7 juli 2014 om 18:52

  succes!

  Beantwoorden
 6. Inge MarieLouise

  21 april 2014 om 15:29

  Ik kende blogilates al, ik doe altijd workouts met haar. super fijn en je ziet resultaat!

  Beantwoorden
 7. Maaike

  25 januari 2014 om 11:48

  Ik kende blogilates ook al langer, enorm fijn! Toch moet je hier ook wel motivatie voor hebben en is het handig een bepaalde tijd in de week met jezelf af te spreken dat je het gaat doen, zodat je wel een ritme erin houdt. Deze workouts hebben namelijk wel herhaling nodig, anders zijn ze niet effectief. Zelf doe ik ook thuis workouts, skate ik en doe ik aan karate (en elke doordeweekse dag 1 uur fietsen).

  Beantwoorden
 8. Eline

  10 januari 2014 om 19:56

  Hi!
  Misschien klinkt dit heel dom, maar wat betekenen die cardio dingen en abs?
  Ik heb een aantal van haar video’s gekeken en wil het ook super graag doen! Maar ik zie dus heel vaak ‘cardio’ en ‘abs’ voorbij komen. Wat is dat?

  Beantwoorden
  • Maaike

   25 januari 2014 om 11:50

   Cardio is meer voor je conditie en verbranding, Abs zijn je buikspieren.

   Beantwoorden
 9. Yara Miora

  9 januari 2014 om 09:23

  Jaa Blogilates is echt fantastisch! Heel veel succes en verwacht maar flink wat spierpijn :) Liefs, Yara

  Beantwoorden
 10. Martina

  5 januari 2014 om 17:43

  Dit doe ik ook, erg leuk!

  Beantwoorden
 11. Floor | allrightbeauty.wordpress.com

  1 januari 2014 om 17:18

  Wat leuk! Ik wens iedereen veel succes!

  Beantwoorden
 12. Wendy

  16 december 2013 om 19:47

  Ik hardloop 3x per week en doe dagelijks mat- en krachtoefeningen, zoals bvb squats. Deze maand ben ik ook begonnen met een 30-day yoga challenge. Ik ben nu op dag 16. Ik volg de lessen van Jillian Michaels, maar de lessen van Cassey (Blogilates) zijn ook heel tof. Die doe ik zo af en toe. Zo zie je maar, geen dure abonnement van de sportschool nodig ;-)

  Beantwoorden
 13. ellen

  15 december 2013 om 20:24

  Ik kan niet sporten met een filmpje, ik heb alleen een macbook en als ik op de grond moet liggen verdraai ik mijn nek als ik naar haar kijk tegelijkertijd haha. Ik heb een abo op basic fit sportschool, dus daar ga ik maar wat work outs doen haha

  Beantwoorden
 14. Roos

  10 december 2013 om 22:08

  Heeee ik tennis 4 keer in de week :) 2x trainen 1x conditie training en op vrijdag wedstrijden ;) erg leuk vind ik om lekker te sporten. Ik krijg er ook een goed gevoel van :)

  Beantwoorden
 15. Hilde

  6 december 2013 om 23:52

  Ik zit al 5 jaar op hockey en heb ook nog wel wat andere sporten gedaan voor erbij voorals tennis en dansen. Maar zoiets vind ook wel een keer leuk om te doen. Ik vind dat ze wel goed doet en goed uilegt wat je moet doen!

  Beantwoorden
 16. Stella

  5 december 2013 om 20:55

  Dit is eigenlijk mijn sport! Ik heb altijd aan turnen gedaan en ben er ook net een jaartje mee gestopt. Ik ben eigenlijk net als jij niet het type om een teamsport te doen of in een klasje te gaan zitten voor oefeningen.
  Ik doe nu al een tijd Blogilates en ik ben ‘hooked’! De workouts werken voor mij ontzettend goed en ik vind het ook nog eens heel leuk om te doen, mede dankzij hoe vrolijk en enthousiast zij is natuurlijk!

  De victoria secret model ab workout is trouwens geweldig. Zwaar, maar heeft wel degelijk effect!

  Beantwoorden
 17. Anoeska

  4 december 2013 om 23:26

  Wat leuk! Ik sport zelf 3 keer in de week in de sportschool maar moet mezelf er wel echt heel erg toe zetten. Blijft een lastig iets vind ik.

  Beantwoorden
 18. xx_Patries_xx

  4 december 2013 om 18:59

  ik vind haar iets te overdreven maar snap wel dat meiden haar leuk vinden!! ik doe zelf niet aan sport maar wil gaan starten met hardlope

  Beantwoorden
 19. Marleen

  4 december 2013 om 13:33

  Heel herkenbaar verhaal. Ben ook wel fan van thuis sporten. Vooral pilates. ik heb ook een sportchallenge gedaan en ben nu sinds 3 maanden elke week te vinden op de dansvloer (moderne dans). Erg leuk, zelfs voor een beginner als ik. Succes!!

  Beantwoorden
 20. Annelies

  4 december 2013 om 12:56

  Je hebt mij op een heel goed idee gebracht. Ze heeft ook echt al super veel filmpjes! Ik ga denk met je mee doen. Maar dan, elke keer als er een filmpje online komt die mee doen. En ondertussen haar oude filmpjes die ik nog niet heb gezien. Thanks Teske! <3

  Beantwoorden
 21. Manon

  4 december 2013 om 10:55

  Leuk! Ik ben een half jaar ongeveer geleden ook begonnen met work-outs via Youtube/DVD’s en nu ben ik zelfs lid van de sportschool omdat ik het leuk begon te vinden. Had ik nooit gedacht want ik ben echt NIET het sportieve type.

  Beantwoorden
 22. Diede

  3 december 2013 om 17:06

  Heb net de Roar work-out gedaan, best zwaar hoor! Hahahaha ;d

  Beantwoorden
 23. Nora

  3 december 2013 om 16:42

  Echt heel leuk! Ik ben ook niet zo sportief maar ik en mijn vriendin hebben besloten om deze zomer zo goed als elke dag te gaan lopen en het gaat al veel beter met mijn conditie.
  Ook wou ik graag oefeningen doen om wat meer spieren te kweken en ze soepel te houden, maar ik vond het maar saai. Dus heel erg bedankt voor dit artikel. De video’s zijn echt leuk.

  Beantwoorden
 24. Henk Viespeuk

  3 december 2013 om 13:53

  Veel squade, krijg je lekkere kont van

  Beantwoorden
 25. Hanne

  2 december 2013 om 23:15

  Ik hou ook niet zo van sport, maar ik het afgelopen jaar voelde ik toch wel de behoefte om wat te bewegen. Ik voelde me vaak heel moe, ook als ik genoeg geslapen had, dus ik nam me voor om gezonder te eten en meer te bewegen. Toen ben ik begonnen met hardlopen, en het belangrijkste daarbij is denk ik dat je een ritme vindt dat je kan volhouden en dat je kleine stapjes neemt (figuurlijk dan ;)). Nu loop ik elke week anderhalve kilometer en bouw ik het langzaam verder op.

  Blogilates heb ik ook geprobeerd, maar het probleem is dat ik nergens genoeg plaats heb en dat het ook niet zo handig is met mijn laptop. Maar ik vind het wel een erg leuk concept, en als ik een grote tv en veel plaats had, denk ik mijn looprondjes daarmee zou afwisselen.

  Beantwoorden
 26. Nele

  2 december 2013 om 22:01

  Ik doe helemaal geen sport, en eigenlijk vind ik dat wel erg. Maar ik ben gewoon nergens goed in, waardoor het dus ook niet zo leuk is :( Maar de afgelopen weken gingen we met gym op school ijshockey spelen, een sport waar eigenlijk niemand echt goed in is. Dat was zó fijn, ik was voor een keertje eens niet de sukkel uit de klas! Maar om echt een sport te gaan doen moet ik toch nog een stap durven zetten!

  Beantwoorden
 27. me

  2 december 2013 om 21:50

  Ik doe de oefeningen van Leslie Sansone, genoeg inspanning en niet belastend voor mijn moeilijke gewrichten en spieren…blijf ik toch in beweging ondanks beperkingen.

  Beantwoorden
 28. Mirthe

  2 december 2013 om 20:23

  Goed idee! Ik ben ook begonnen met workouts te volgen op youtube, en ik vind die van ‘Tone It Up’ ook wel heel erg leuk ;)
  Succes!

  Beantwoorden
 29. Fabienne

  2 december 2013 om 20:06

  Inderdaad soms een beetje overdreven, maar je wordt er zeker vrolijk van haha

  Beantwoorden
 30. Dimphy

  2 december 2013 om 19:25

  Ik heb gewoon ff de hele eerste workout gedaan -proud- Ik ga met je mee sporten Teske goed voornemen, haha.

  Beantwoorden
 31. Manon

  2 december 2013 om 18:36

  Ik wil ook met dit beginnen, maar moet nog wat motivatie krijgen haha

  Beantwoorden
 32. Julia

  2 december 2013 om 17:31

  Super! Wat ook leuk is om te doen is Tone It Up!

  Beantwoorden
 33. Dani

  2 december 2013 om 17:22

  Oh ik vind Blogilates zo leuk en vrolijk!

  Beantwoorden
 34. Jasmine

  2 december 2013 om 17:15

  Hoi teske!

  Ik ben zelf een sporter, ik sport elke maandag, en doe 2x in de week dansen. Ik hou ervan om alles er lekker vanaf te sporten en heerlijk te rennen en uitgeput thuis te komen, om het zo maar te zeggen. Verder train ik de dagen als ik thuis nog wat. Verder hoe ik begonnen ben was met dansen, van 1x in de week naar 2x in de week en nu sporten in de sportschool erbij. Daarvoor toen ik thuis sporten wou ik alles in 1x doen wat niet zo goed is, vooral als je eigenlijk (bijna nooit) sport. Je kan het beste met 2x in de week doen en langzaam opbouwen zo kan je het langer opbouwen en ben je het niet in 1 x zat.
  Success!! x

  Beantwoorden
  • Jasmine

   2 december 2013 om 17:16

   Ik bedoel bij de laatste zin: langer volhouden*

   Beantwoorden
 35. Charile

  2 december 2013 om 16:27

  Wat leuk!

  Beantwoorden
 36. Ande

  2 december 2013 om 14:51

  Super leuk! zeker doordat het op muziek is, ik kan echt niet tegen stiltes. Nu alleen nog ff een yogamatje zoeken, ben van plan iedere dag ietsje te doen ;)

  Ik doe aan vinzwemmen. Dat is een sport waarbij je met een grote vin zwemt, Dan ben je dus eigenlijk een zeemeermin. Het is geen grote sport in Nederland, vandaar dat je er waarschijnlijk nooit van hebt gehoord. Voor meer informatie kan je naar http://www.uzsc-vinzwem.nl/ gaan.

  Beantwoorden
 37. Romy Morgan

  2 december 2013 om 14:18

  Ben er ook sinds kort begonnen met thuis sporten door middel van youtube filmpjes, erg fijn! Lekker thuis, lekker snel, wanneer je zelf wilt :) Ideaal!
  xo

  Beantwoorden
 38. Evelijn

  2 december 2013 om 12:39

  hey Teske!
  ik wens je echt super veel suc6! maar het is echt heel slecht om het elke dag te doen!! nou ja niet slecht maar als je het om de dag doet heeft je lichaam op de rust dag de tijd om je spieren te laten groeien. als je niet af en toe een rustdag neemt krijg je wel goede spieren maar gaat het langzamer dan als je het om de dag doet!! geloof me, dat is echt beter!
  xxx Evelijn

  Beantwoorden
 39. Daphne

  2 december 2013 om 12:38

  Filmpjes van Blogilates zijn zo fijn! Wel zwaar hoor. Ik doe mee! De laatste tijd doe ik ook vaak een yoga-workout, maar dit is toch net iets meer intensief.

  Beantwoorden
 40. Little Bibsy

  2 december 2013 om 11:17

  Moet ik ook maar eens doen! Verschrikkelijke conditie.

  Beantwoorden
 41. Marith

  2 december 2013 om 11:14

  Ik heb een reumatische aandoening, en dus zijn mijn gewrichten zeer zwak en heb ik op dit moment een ontsteking in de gewrichten in mijn voet. Maar ik wil ook gezonder leven. Ik zocht op internet naar challenges die het opbouwen zeg maar. Ik kwam op de 30 day shred challenge, maar na 7 dagen gaf ik op. Ik was zo teleurgesteld in mezelf en dacht dat ik het niet kon. Toen stuitte ik op de 30 day squat challenge, deze heb ik zonder heel veel moeite gehaald en ik zag aan het eind zeker resultaat. Ik was toen in de challenge stemming en zocht naar andere challenges. Ik deed vervolgende de 30 day butt challenge, deze heb ik tot dat 24 gedaan, ik kon niet verder gaan vanwege de ontsteking in mijn voet. Ik wilde niet compleet stoppen en ging voor de 30 day ab challenge, ik zit nu op dag 17 en het gaat super goed. Die challenges bouwen het op en af en toe heb je een rust dag. Mijn conditie is ook zeer zwak en mijn gewrichten al helemaal, maar toch lukt het me. Dus misschien is dat ook nog een ideetje (:

  Succes !

  Beantwoorden
  • me

   2 december 2013 om 21:52

   Is Leslie Sansone niets voor jou? Ik heb ook gewrichtsproblemen maar dit kan ik (gelukkig) volhouden en het is ook niet zo zwaar belastend

   Beantwoorden
 42. Marous

  2 december 2013 om 10:39

  Veel succes, you can do ittt! Bouw het wel rustig op, ik ben na de zomervakantie weer 3 keer in de week gaan dansen (klassiek, modern en hiphop) en toen kreeg ik dus een botvliesirritatie, omdat ik in de zomer amper wat gedaan heb qua bewegen….

  Beantwoorden
 43. Vera

  2 december 2013 om 08:45

  Oh, ik hou echt van Cassey! Ik ben altijd zo vrolijk en energiek als ik wat workout van haar heb gedaan. Sommige zijn echt wel zwaar, maar er zijn altijd wel manieren om het lichter te maken, dat geeft ze zelf ook aan. Heel veel succes met deze challenge! Als je inspiratie nodig hebt om de workouts uit te kiezen en te combineren, ze heeft elke maand een workout calendar op haar site!

  Beantwoorden
 44. Sofie

  2 december 2013 om 08:34

  wat leuk! Dit is zonder meer ook iets voor mijn moeder, she’ll love it!

  Beantwoorden
 45. Roos

  2 december 2013 om 07:40

  Klinkt leuk! Het zou echt tof zijn als je het vol kan houden :) Zelf doe ik wel een teamsport: hockey, hier heb ik ontzettend veel plezier in! Maar het word wel moeilijker combineren de laatste tijd met school, bloggen, familie etc.

  Beantwoorden
 46. Stephanie

  2 december 2013 om 02:21

  Hahahah de conditie van een pinda, je omschrijft hiermee ook mijn conditie perfect :P. Ik heb ook inmiddels de vorm van een pinda.. not funny!

  Stoer btw, succes! Ik ga met je meedoen :)

  Beantwoorden
 47. Eva

  1 december 2013 om 23:36

  Oh wat grappig is zij! Veel beter dan al die serieuze, ietwat engige, sportverslaafde mensen die van dit soort video’s maken! Ik heb hetzelfde als jij – ben geen fan van sporten maar ik wil wel gewoon fysiek wat sterker zijn. Zumba lijkt me wel heel leuk om te doen maar het kost ook vrij veel geld… Ik fiets wel ongeveer tien km per dag en ik dans (stijldansen/latin) maar dat is meestal niet zo intensief. Wil tot slot zeggen dat ik denk dat je heel wat mensen motiveert met deze post! Succes!

  Beantwoorden
 48. Savannah

  1 december 2013 om 22:55

  Ik zou inderdaad ook wel meer willen sporten, maar ik heb er simpelweg geen tijd voor. Jammer, want soms is het best wel lekker om bezig te zijn. Het geeft je ook wat meer energie.

  Beantwoorden
 49. Jessie

  1 december 2013 om 22:40

  Basketbal wel een teamsport maar het absoluut waard!!

  Beantwoorden
 50. Stèphanie

  1 december 2013 om 22:30

  Ik doe nu eventjes niets.. andere prioriteiten. Heb wel altijd gedanst. Soms doe ik een challenge als 30 Day Shred, P90X.. soms ook workouts van Blogilates. Zij heeft af en toe wel leuke erbij zitten. Degene op één liedje zijn altijd wel perfect voor even tussendoor.

  Beantwoorden
 51. MySimplySpecial

  1 december 2013 om 22:28

  Ik dans graag, maar fitness vind ik saai. Toch moet ik het doen om dingen als rugpijn te voorkomen.

  Beantwoorden
 52. lousaa

  1 december 2013 om 22:26

  Goed hoor! Ik ben van het wielrennen, lopen (geen hardlopen, killing voor je gewrichten, maar gewoon flink doorstappen en vaak lopen in plaats van de fiets pakken) van de kettlebells. Yoga is ook relaxt maar daar moet je wel zin in hebben.

  Beantwoorden
 53. Brenda

  1 december 2013 om 22:25

  Ik had het zo kunnen typen wat je schrijf. Sporten vind ik ook écht niet leuk.. Maar goed, aankomen ook niet dus ik zal er toch aan moeten geloven! Ik ga vanaf morgen mee doen met de filmpjes die je post hebt :) Wat een timing ook hé, net zo in december :D

  Beantwoorden
 54. Shani

  1 december 2013 om 22:21

  Ik heb ook een hele reeks van video’s en websites in mijn favorieten staan;Maar vaak voel ik me te ziek om echt intesief te sporten.Vaak doe ik wat stretching terwijl ik op de zetel zit en op de laptop bezig ben.Dit maakt al heel veel verschil voor mij.En dan heb ik ook minder pijn en spasmes door mijn chronische ziektes.Maar vaak zoals vele mensen hebben is er gewoon de motivate niet, en in mijn geval is vermoeidheid een groot probleem.

  Lieve groetjes
  Shani

  Beantwoorden
 55. kato

  1 december 2013 om 22:09

  haha heel leuk! xx

  Beantwoorden
 56. Katrien

  1 december 2013 om 22:05

  Ik doe het ook, nu al een halfjaar ongeveer en i love it! Het is echt superleuk om te doen en ik zie al veel verschil bij mezelf! Dus veel succes Teske, gaat wel lukken! Je gaat wel vaak spierpijn hebben, zeker bij die Muffintop Massacre, whaaa op school de volgende dag was het niet te doen!

  Beantwoorden
 57. Rianne

  1 december 2013 om 21:45

  hahah conditie van een pinda!
  Leuk artikel, ik ben benieuwd hoe het je af gaat
  Zou leuk zijn als je na een tijdje laat weten of je het hebt volgehouden :)

  Beantwoorden
 58. Natasja

  1 december 2013 om 21:42

  Herkenbaar verhaal. Helaas maak ik ook altijd challenges met mezelf die ik niet nakom, hahaha! Ooit komt een dag dat het me wel lukt…!

  Beantwoorden
 59. Kiki

  1 december 2013 om 21:18

  Wat leuk dat je dit gaat doen, ik vind dat als je eenmaal bezig bent met sporten (een paar weken) dat het heerlijk is. Liefs

  Beantwoorden
 60. Maykee

  1 december 2013 om 21:11

  Ik doe met je mee :)

  Beantwoorden
 61. bente

  1 december 2013 om 21:10

  heei, lieve Teske,

  Dit heeft eigenlijk niet echt iets met het onderwerp te maken, maar ik was vandaag bij de Ikea en daar verkochten ze daim!!!

  Beantwoorden
 62. Pien

  1 december 2013 om 21:04

  Ik doe aan paardrijden en hardlopen.
  Succes met het sporten!!
  Xx

  Beantwoorden
 63. Sheela

  1 december 2013 om 21:03

  binnen twee weken ben ik klaar met mijn examens, dan ga ik dit ook proberen te doen x

  Beantwoorden
 64. Tessa

  1 december 2013 om 20:16

  Goed voornemen van je! Ik vind haar eigenlijk maar niets, maar je moet Fitness Blender maar eens bekijken! Vind ik persoonlijk veel leuker en heeft me echt geholpen.

  Beantwoorden
 65. Thyra

  1 december 2013 om 19:53

  Doe wel voorzichtig met je gewrichten! Sommige oefeningen van haar zijn nogal belastend. Ik kan je ook aanraden om te beginnen met de beginners’ kalender/worktouts :) Dan bouw je langzaam spiermassa op.

  Beantwoorden
 66. Anne

  1 december 2013 om 19:37

  Ik vind het heel gaaf en goed dat ze het doet, maar voor mij is het een beetje te ‘heppie de peppie’, helaas.

  Beantwoorden
 67. Marlies

  1 december 2013 om 19:37

  Ik ga de 30 day abb challenge doen maar weet niet of ik het ga volhouden om dat elke dag te doen! Ik doe voor de rest tumbling (een soort turnen) en ballet.

  Beantwoorden
 68. Hester

  1 december 2013 om 19:22

  Ik sport ook niet echt veel meer nu ik ben gestopt met paardrijden, maar loop nog wel bij de fysio wat af en toe best uitputtend is en ik fiets naar school, dus ben ook weer niet super lui. Maar ik snap jouw situatie (net zoals met het koken) heel goed, als ik dat niet zou hebben zou ik denk ik ook amper sporten. Heel veel succes en plezier ermee!

  Beantwoorden
 69. Maud

  1 december 2013 om 19:21

  Wat leuk! Toevallig eigenlijk, ik heb afgelopen maand ook gesport met behulp van blogilates, elke dag de beginners workout callendar. Ik ben er mee begonnen om een klein beetje conditie op te bouwen, en spieren te ontwikkelen. In het begin had ik met sommige oefeningen aardig wat moeite, maar die oefeningen lukken me na een maand al vele malen beter. Ik doe deze maand de december kalender, ik vind het echt heel erg leuk om te doen elke dag. :)

  Beantwoorden
 70. Josephine

  1 december 2013 om 19:04

  Succes! Ik moet zeggen dat ik Blogilates ook erg fijn vond en het gaf ook nog eens resultaat. De beginners kalender had ik afgemaakt en het voelde goed. De normale kalender was helaas voor mij te zwaar en ik ben er ook mee gestopt, die heb ik niet afgemaakt. De meeste filmpjes hierboven heb ik al gedaan haha! Ik vind vooral de challenges het leukste :D

  Beantwoorden
 71. Tedje

  1 december 2013 om 19:03

  Jaaa Blogilates filmpjes zijn te gek! Ik heb ze al vaker gedaan, spierpijn gegarandeerd!

  Beantwoorden
 72. Natasja

  1 december 2013 om 18:57

  Haha ik volg Cassey ook al een tijd. Ze is echt geweldig!

  Beantwoorden
 73. Beautytalk

  1 december 2013 om 18:46

  Ik vind haar echt CRAZY!! Die oefeningen zijn echt voor gevorderden!
  Eefje

  Beantwoorden
 74. Angela

  1 december 2013 om 18:44

  Ik heb precies hetzelfde “Probleem” met sporten! Ik ga morgen de filmpjes bekijken, nu eerst leren voor m’n herkansing Duits van morgen.. Fijne avond! xxx

  Beantwoorden
 75. Maaike

  1 december 2013 om 18:23

  Ik zit al sinds ik 6 ben op turnen (ik ben 15) en nu op school zijn we bezig met fitnessen en ik merk dat ik dat ook heel erg leuk vind.
  Blogilates volg ik ook al een tijd op youtube, ze heeft inderdaad een goed kanaal! :)

  Beantwoorden
 76. Hester

  1 december 2013 om 18:12

  Ik ben absoluut onsportief en heb nu eindelijk er een gewoonte van gemaakt en vind het nu echt leuk. Ik doe aan hardlopen en ga naar de sportschool. Ik doe het nu niet meer maar heb in het begin wel heel veel sport via video en YouTube gedaan.

  Beantwoorden
 77. Monique

  1 december 2013 om 17:54

  Ik ben te lui om te sporten. Zelf fiets ik anderhalf uur per dag naar me werk heen en terug. En tjaa, dat vind ik genoeg.

  Beantwoorden
 78. Iris

  1 december 2013 om 17:50

  In de zomervakantie heb ik ook blogilates gedaan, en dan wel echt elke dag (op één dag na in de week). Maar ik merkte eigenlijk niet heel veel verschil. Ik voelde me wel schuldig als ik het een keer niet had gedaan, maar na de vakantie heb ik het na een paar weken toch opgegeven omdat het ook niet goed samen ging met school.

  Beantwoorden
 79. Desiré

  1 december 2013 om 17:46

  Ik doe zelf al bijna 1, 5 jaar aan Blogilates en vind t nog steeds erg leuk om te doen. Ook komt Cassey (zo heet ze) iedere week weer met een nieuwe workout video dus t blijft afwisselend. Je kunt ook mee doen met haar maandelijkse workout kalender die je via haar site Blogilates.com downloaden als je je inschrijft voor haar nieuwsbrief. Ik vind de workouts van Blogilates echt een aanrader ook als je net begint met sporten zoals ik dat ook deed anderhalf jaar geleden. Nu wissel ik Blogilates af met andere workouts ( ben de laatste tijd ook erg van de steps aerobics).
  Succes er mee Teske en probeer vol te houden :)

  Beantwoorden
 80. Femke

  1 december 2013 om 17:40

  Je herinnert me aan mijn voornemen om te gaan joggen. Het is voor zoveel dingen goed, en achteraf voel ik me vaak ook erg fijn. Gewoon doen dus!

  Beantwoorden
 81. Cassie

  1 december 2013 om 17:38

  Super leukee postt! Ik zelf aan Ritmische Gym♡

  Beantwoorden
 82. Fay

  1 december 2013 om 17:38

  Misschien moet ik ook maar weer eens beginnen. Ik heb het een half jaar geleden een maand volgehouden maar heb er daarna niet echt veel meer mee gedaan. Het is echt heel zwaar! Ik geloof wel dat ze een beginners workout plan heeft op haar blog, dat ga ik denk ik maar doen.

  Beantwoorden
 83. Lies

  1 december 2013 om 17:35

  Ik ben zelf ook niet iemand die een teamsport leuk vind of graag in een klas sport. Ik doe het toch altijd het liefste thuis en alleen zodat ik mij goed kan concentreren op alles. Ik ben toen begonnen met Zumba filmpjes op Youtube en inmiddels heb ik alle Zumba dvd’s en doe ik dat gewoon in huis. Deze Blogilates vind ik er ook erg leuk uitzien. Ik ga er zeker eens naar kijken, want lijkt mij en een erg leuke afwisseling met de Zumba.

  Beantwoorden
 84. Monique

  1 december 2013 om 17:30

  Succes!
  Ik vind haar oefeningen altijd enorm zwaar, haha!
  Na een tijdje had ik er geen zin meer in
  ik lig liever lekker in bed een filmpje te kijken, lui!

  Beantwoorden
 85. Marloes

  1 december 2013 om 17:18

  Leuk Teske! Succes :-). Wij gaan vanaf 2 januari een challenge doen…mocht je na een maandje wat extra motivatie nodig hebben ;-).

  Beantwoorden
 86. Carien

  1 december 2013 om 17:12

  Goed hoor dat je dat gaat doen! Ik heb ook lang vanuit huis gesport met filmpjes van YouTube, ideaal! Nu ga ik braaf 3x per week naar de sportschool (bodyshape, zumba en yogilates) maar al t heel hard regent is het fijn om thuis ook wat te kunnen doen. Ik vind de blogilates heel leuk maar ik kan je ook zeker fitsugar.com aanraden! Hier heb je veel verschillende 10 minuten workouts. Succes!

  Beantwoorden
 87. Eva

  1 december 2013 om 17:09

  Oeh tof!! Moet ik een keertje proberen!

  Beantwoorden
 88. Noa

  1 december 2013 om 17:03

  Heee,

  Ik doe aan hardschaatsen, ik vind het erg leuk. (maar dat moet je natuurlijk zelf bepalen;)
  Maar met die sport train je eigenlijk alleen je benen, dus doe ik er 4x per week zo’n workout. Ik hou van sporten, dus doe ik het met liefdee…
  x Noaa

  Beantwoorden
 89. Quinta

  1 december 2013 om 17:00

  Leuk artikel! Goed dat je gaat sporten. Ze zeggen dat als je nu niet aankomt het er later allemaal bijkomt, dus als je nu gewoon gaat sporten en aan je weerstand denkt is er niet veel aan de hand!

  Ik doe nog steeds schaatsen, niet meer zoveel als eerst. Die verplichtingen doen het hem, ik had daar ook geen zin meer in, maar nu ik werk op mijn trainingsavonden mis ik het wel. Ik probeer het weer zo snel mogelijk op te pakken!

  xXXx

  Beantwoorden
 90. liza

  1 december 2013 om 16:49

  super leuk ! ik doe ook elke dag een workout hahah. er staat vandaag een fotd online bij mij !

  Beantwoorden
 91. Eline

  1 december 2013 om 16:43

  Klinkt leuk^^ ik doe zelf yoga (thuis uit een boekje xD) En ik rijd eens per week paard :)
  Succes met de challenge!!!

  Beantwoorden
 92. Alette

  1 december 2013 om 16:41

  ik speel al ongeveer 7 jaar korfbal, sinds kort in de A1(ik ben 14) omdat onze club maar heel klein is, en sinds we een nieuwe trainer hebben spelen we veel intensiever en doe ik het ook met meer plezier. ook merk ik het wel aan mijn strakke broeken die opeens heel wijd zitten, dat sporten goed voor je is en je er ook van afvalt ! xxx

  Beantwoorden
 93. Sophie

  1 december 2013 om 16:37

  Ik sport 4x per week! Atletiek 2x looptraining ( ongeveer 5 km ) en 2x algemene training! Ik vind sporten echt heel leuk :)

  Beantwoorden
 94. Minke

  1 december 2013 om 16:34

  Leuk! Misschien ga ik dit ook eens proberen :)

  Beantwoorden
 95. kimberly

  1 december 2013 om 16:27

  Goed idee! Ik moet mijn conditie echt omhoog krijgen want ik heb wel spieren en uithoudings vermogen maar kan niet 200 meter achter elkaar hardlopen:/ en een sportschool is mij te duur, dit lijkt mij wel een goed begin

  Beantwoorden
 96. Tess Evea

  1 december 2013 om 16:21

  Ik ben zelf ook af en toe behoorlijk lui, toch doe ik wel steeds meer. Ik fiets sowieso 15 km per dag, toch wel een pluspuntje!

  Beantwoorden
 97. Hanna

  1 december 2013 om 16:19

  Ik doe het al een tijdje.. de Pop beginners workout is goed te doen en erg fijn om mee te beginnen. Oh en schaf zeker een goed matje aan

  Beantwoorden
 98. Naomi

  1 december 2013 om 16:15

  Ik heb ook wel eens geprobeerd om mee te doen met haar filmpjes maar heb het na een paar dagen alweer opgegeven. Eigenlijk wil ik ook dagelijks oefeningen thuis gaan doen maar ik ben er denk ik te lui voor, wel jammer!

  Beantwoorden
 99. Dionne

  1 december 2013 om 16:15

  Ik sport een keer in de week, maar een beetje extra kan geen kwaad

  Beantwoorden
 100. Jana Vmh

  1 december 2013 om 16:15

  Als ik dit zie, krijg ik echt zin om meer te bewegen :p

  Beantwoorden
 101. Charissa

  1 december 2013 om 16:11

  Paardrijden, af en toe zwemmen

  Beantwoorden
 102. Melorie

  1 december 2013 om 16:09

  Heb net even een workout gedaan, kende het kanaal nog niet. Hartstikke fijn! Applausje voor mezelf. Ik zit wel op dansen maar dat is maar 1 uur per week. Ik wordt echt niet snel dik maar ik ga steeds minder groeien dus wie weet waar het eten dan heen gaat.

  Beantwoorden
 103. Katja

  1 december 2013 om 16:09

  Mijn sport is het lezen van blogs ;-)

  Beantwoorden
 104. Damaris

  1 december 2013 om 16:08

  Hee, wat leuk ! Ik heb net de eerste kalender van de 12 weken new body makeover challenge gedownload. Ondanks dat Cassey soms echt heel irritant kan zijn, zorgt ze er wel voor dat ik het nu al weer een tijdje volhoud. Dit is echt ideaal als je niet veel tijd hebt.
  succes met de workouts!

  Beantwoorden
 105. Mariette

  1 december 2013 om 16:08

  Ik heb heel veel verschillende sporten gedaan en ben laatst gestopt met ballet door studie en vereniging (helaas). Als ik in Adam woon wil ik echt heel graag weer dansen.

  Liefs, Mariette

  Beantwoorden
 106. Anniek

  1 december 2013 om 16:07

  Goed idee! Misschien dat ik ook wel meedoe, maar dan niet zo vaak per week denk ik :) Veel succes!

  Beantwoorden
 107. Carmen

  1 december 2013 om 16:03

  Ik denk dat ik met je mee ga doen!
  Zelf zou ik wel de Pop Pilates for Beginners Calendar willen doen, misschien is dit ook iets voor jou?
  http://www.blogilates.com/calendar/beginners-calendar-for-popsters-just-starting-out

  Beantwoorden
  • Joyce

   1 december 2013 om 16:52

   Ik volg Cassey al een tijdje en volg ook haar video’s en kalenders. Als je nog nooit pilates hebt gedaan, begin je beter met de beginnersvideo’s (of de beginners kalender als je er echt helemaal wil invliegen). Ik begin vandaag aan Cassey’s 12 week body makeover :D

   Laat je vooral niet ontmoedigen doordat zij alles zo makkelijk laat lijken, in het begin val je haast dood na 1 video, na een tijdje doe je er zo 3 na elkaar :)

   Beantwoorden
 108. Love teskuhh

  1 december 2013 om 15:59

  Volleybal en strrrrreetdanceeee

  Beantwoorden
 109. Isabel

  1 december 2013 om 15:53

  Ik rij paard en doe aan rohnraden

  Beantwoorden
 110. dootje

  1 december 2013 om 15:52

  De mighty squat challenge is echt haar beste work out ever :D

  Beantwoorden
 111. Annick

  1 december 2013 om 15:50

  Ik heb dit ook gedaan! Het lijkt zo simpel.. maar ouch.. wat is het zwaar.

  Beantwoorden
 112. Aniek

  1 december 2013 om 15:46

  Wat leuk!
  Ik doe aan kiten en windsurfen en heeeeel soms ga ik een stukje hardlopen. :)
  Xx

  Beantwoorden
 113. Britney

  1 december 2013 om 15:45

  Na school heb ik geen zin om te sporten
  Maar als ik gezond eet!

  Beantwoorden
 114. I scream beauty

  1 december 2013 om 15:39

  Goede tip! Ik doe aan bootcamp, super leuk!

  Beantwoorden
 115. dresses and daisies

  1 december 2013 om 15:38

  Na het werk heb ik nooit zin meer om te sporten :(

  Beantwoorden
 116. Axelle

  1 december 2013 om 15:29

  vroeger deed ik vaak filmpjes van haar, de volgende dag voelde ik het echt haha! wordt tijd dat ik er weer eens wat ga doen!

  Beantwoorden
 117. Daphne

  1 december 2013 om 15:27

  Supergaaf dit!! Ik ga het zeker even een keertje doen. Veel succes met je sportchallenge :D Hopelijk gaat het dan wat beter met je pijnklachten. Ik kan ook niet lang lopen of staan zonder dat ik pijn in mijn voeten, knieën of rug krijg maar het is bij mij wel verbeterd nu ik op waterpolo zit en spiermassa heb opgebouwd. Hopelijk werkt het bij jou ook! Succes! Xx

  Beantwoorden
 118. Luuke

  1 december 2013 om 15:26

  Succes met de challenge! Zelf sport ik 2 keer in de week (dansen&turnen), daar heb ik ook niet altijd zin in..

  Beantwoorden
 119. Debbie

  1 december 2013 om 15:25

  Wat leuk, veel succes :)

  Beantwoorden
 120. Minou

  1 december 2013 om 15:22

  Ik denk dat ik deze challenge met je aanga, ik ga het zelf ook doen.
  Mijn ouders lopen elke dag te zeuren dat ik eens moet gaan bewegen, en dit is wel goede motivatie, en nog een leuke manier ook!

  Ik hoop dat ik het volhoud, haha

  Succes!!

  Beantwoorden
 121. Kirsty

  1 december 2013 om 15:21

  Ik herken me wel in jouw verhaal dat je eigenlijk niet hoeft te sporten voor je gewicht, maar dat het voor je gezondheid wel heel goed is. Ik ben echt vreselijk lui qua sporten, maar misschien moet ik het toch nog eens gaan doen.

  Beantwoorden
 122. Wendy

  1 december 2013 om 15:14

  Leuk! Ik doe met je mee! :D
  Ik wil ook meer aan work-outs gaan doen, ik zit namelijk ook niet op een sport.
  Al fiets ik elke dag 20 km naar school maar dat vind ik niet genoeg haha.

  Beantwoorden
 123. denise

  1 december 2013 om 15:13

  super leuk idee tes!! ik ga misschien ook wel mee doen aangezien ik de hele wonsdag middag en vrijdag vrij ben kan ik het misschien wel op die dagen gaan doen!! super leuk!!

  Beantwoorden
 124. Martina

  1 december 2013 om 15:12

  Ik ben nogal lui, ik doe even helemaal geen sporten….

  Beantwoorden
 125. Christina

  1 december 2013 om 15:11

  Geweldig!
  Dit ga ik zeker proberen als ”ontspanning” tijdens de examens!

  Beantwoorden
 126. Céline

  1 december 2013 om 15:08

  Ik heb sporten ook altijd gruwelijk gehaat. Nu vind ik het heerlijk, maar het heeft heel veel motivatie, inspiratie en doorzettingsvermogen gekost.
  Ik ben nooit goed geweest in sporten en mijn longen zijn van jongs af aan al heel erg slecht, maar het gevoel wat je krijgt als je een doel behaalt (zo liep ik afgelopen jaar bijv een mini-marathong van 18.5 Km) dat is echt verslavend.
  Verder helpt internet ook wel heel erg met motiveren.

  Beantwoorden
 127. Lisa

  1 december 2013 om 15:07

  Haha je begint eigenlijk nu al met goede voornemens terwijl het jaar nog niet afgelopen is;) Succes meid!

  Beantwoorden
 128. jamie

  1 december 2013 om 15:06

  Heyy suc6 hiermee!
  Een vraagje..Wat voor soort dans heb jij gedaan??
  (Daarmee bedoel ik hiphop of jazz enz..)

  Groetjes!

  Beantwoorden
 129. Ashleey

  1 december 2013 om 15:05

  Wat een goede tip!!! Ik ga dit ook proberen te doen :D

  Beantwoorden
 130. Summer

  1 december 2013 om 15:04

  Ik ga altijd gaan fitnessen, ik kende haar al!

  Keep on bloggin’,
  Summer

  Beantwoorden
 131. Judith

  1 december 2013 om 15:04

  Ik herken me wel in jouw verhaal: ik sport niet en vind het helemaal niet leuk. Ik weet dat het goed voor me is, maar bij weten blijft het dan ook. Misschien dat ik wel een poging ga doen om mee te doen met deze challenge! :)

  Beantwoorden
 132. Jamilla

  1 december 2013 om 15:03

  Ik heb ook een tijdje blogilates gedaan. Maar ik vind het toch lastig om er mee door te blijven gaan als je het gewoon thuis doet, het is misschien iets té vrijblijvend. En ik vind Cassey echt zooo vervelend haha zij is echt té happy, maar ik vond de oefeningen zelf wel altijd leuk. Succes in ieder geval!

  Beantwoorden
 133. Over van alles en nog wat

  1 december 2013 om 15:02

  Misschien ga ik deze challenge wel deze maand doen. Ik heb er echt al héél veel gedaan, maar nooit helemaal afgemaakt.

  Beantwoorden
 134. Robin

  1 december 2013 om 15:02

  Ik wil graag thuis sporten, maar de motivatie is ver te zoeken. Haha D:

  Beantwoorden
 135. sammy

  1 december 2013 om 15:01

  superleuk! komt zeker vanpas! x

  Beantwoorden

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© Teskuh.nl - Teske de Schepper
Hosting & Website door JOP ICT / PhoneJuice