The Unsuccesful Adulting TAG

6 april 2015

Sommige volwassenen blijven altijd onvolwassen trekjes houden. Gelukkig maar, want als iedereen het kind in zichzelf zou verliezen zou deze wereld een saaie plek zijn. Ik werd getagd door VERSUS A om de Unsuccesful Adulting TAG te doen, die in het teken staat van stiekem onvolwassen zijn. Ik vond hem super leuk en ik hoop dat jullie dat ook vinden.

Ik geef de TAG door aan mijn zus Saske van ikbensaske.

Hierbij de vragen:

1. Wat is het meest onvolwassen eten dat je de afgelopen week hebt gegeten?
2. Hoe vaak ga je vóór 22:00 uur naar bed?
3. Wat is het laatste kinderprogramma dat je hebt gekeken?
4. Wat is het laatste dat je bent vergeten?
5. Ben je wel eens in je pyjama naar buiten geweest?
6. Wat is je meest ranzige gewoonte?
7. Hoeveel enkele sokken heb je in je kast/la liggen?
8. Welke lelijke emoji gebruik je wel eens?
9. Wat is je meest nerderige eigenschap?
10. Wanneer is voor het laatste het eten dat je kookte mislukt? Wat was het?
11. Welke tik komt bij je naar boven als je je ongemakkelijk voelt?
12. Wat was de laatste rekening die je “verstopte”?

45 reacties

 • Antwoorden The Unsuccessful Adulting Tag – Daily Struggles 19 juni 2017 om 06:12

  […] meemaken en doen. Maar soms zijn we stiekem nog helemaal niet zo volwassen. Toen ik bij Teske The Unsuccessful Adulting Tag zag,  wist ik dat wij deze ook moesten invullen. Leren jullie ons meteen een beetje beter […]

 • Antwoorden Unsuccessful Adulting – TAG – LittleDarkGhost 22 september 2016 om 15:00

  […] allemaal, en welkom bij mijn versie van de Unsuccessful Adulting Tag. Wederom, weer van Teske overgenomen. Veel plezier met […]

 • Antwoorden The Unsuccesful Adulting TAG | lifehowyouare 22 augustus 2015 om 11:48

  […] The Unsuccesful Adulting TAG […]

 • Antwoorden Floor Daasvand 13 april 2015 om 12:02

  Erg leuke tag! Ik deed Totally Spies vroeger ook altijd na haha!

 • Antwoorden Amy 9 april 2015 om 19:41

  Omg teske!!! Waar heb je dat spijkerjasje vandaan??? DIE IS ZO LEUKK !!

 • Antwoorden Dilys 8 april 2015 om 23:27

  Heerlijk, zo’n leuke kletsvideo. Zeker als er ook nog interessante vragen in zitten!

 • Antwoorden jasmijn 8 april 2015 om 01:11

  Wat een super leuke tag!
  en omg Teske, nu ik weet dat je 2 verschillende sokken aandoet, vind ik je nog zoveel leuker! Dit doe ik namelijk ook altijd en m’n vriend plaagt me hier altijd zo erg mee haha

 • Antwoorden myrthee 7 april 2015 om 16:55

  hoi ik heb een vraagje, is etsy erg betrouwbaar want ik wil ook graag een harry potter ketting kopen :)

 • Antwoorden Aline 7 april 2015 om 12:09

  Even confetti voor Lianne aka The Selfhelphipster die het begrip Unsuccessful Adulting het leven in heeft geroepen!

 • Antwoorden Tamara | PinkpassionbyTamara 7 april 2015 om 10:35

  Leuke tag!! Jaaa chocolade is niet te weerstaan! Jammer dat het zo duur is langs de weg, maar dan heb je ook wel wat om de rit mee door te komen! ;)

 • Antwoorden Joëlle 7 april 2015 om 09:07

  Het meest ranzige… Ik denk toch dat ik stiekem vaak in mijn neus zit te peuteren! Maar niet om het peuteren zelf, ik heb heeel vaak jeuk in mijn neus waardoor ik met mijn vinger in mijn neus zit haha!

  • Antwoorden Leentjuh 8 april 2015 om 17:20

   Omg ja dat doe ik ook vaak! Haha en dan inderdaad omdat het jeukt ;P

 • Antwoorden Chiara 6 april 2015 om 23:22

  OMG!!! ik heb precies het zelfde.
  Dan zit ik bijvoorbeeld op school, en dan heb ik random opeens zin in koek, chips, chocola ofzo.
  en na school ga ik ladingen van dat kopen, en helemaal opeten thuis. gelukkig heb ik dat ook niet vaak.
  Maar het is echt zo’n ding van mij haha :D

  leuke video teske :D

 • Antwoorden Marloes/GLAMOURMOES 6 april 2015 om 21:23

  Aaah je doet het echt leuk, die tag!

  Ik denk dat neuspeuteren wel m’n ranzigste gewoonte is. Soms dan jeukt het gewoon :$

 • Antwoorden Lisa 6 april 2015 om 20:19

  Haha leuke tag!

 • Antwoorden Aline 6 april 2015 om 20:05

  leuke tag!!

  Ik had nog een idee, misschien kun je ook meer gaan bloggen over het zingen en dan met zangtips en hoe je je eigen stijl kunt vinden en de nummers die het beste bij je stem passen, want dat lijkt mij wel echt super tof om over te lezen!!

 • Antwoorden Iris 6 april 2015 om 18:15

  Ik weet niet of het onder impulsief eten valt, maar ik eet als er iets is of als iemand het op tafel zet. Dat laatste is echt erg onhandig bij verjaardagen.

 • Antwoorden Jis 6 april 2015 om 17:41

  Superleuke tag om te zien, Teske!! Liefs, Jis

 • Antwoorden Nicole 6 april 2015 om 15:56

  Echt een hele leuke tag!

 • Antwoorden Iffy | DiaryOfAMua 6 april 2015 om 15:52

  Haha super leuke tag!

  XO

 • Antwoorden Caitlyn 6 april 2015 om 15:44

  Deze tag is gewoon te leuk!
  xx

 • Antwoorden Laura - Dagelijkse hap 6 april 2015 om 15:19

  Ik heb ook echt dat “probleem” met sokken haha Ik draag letterlijk nooit dezelfde… oeps

 • Antwoorden Klaske 6 april 2015 om 15:14

  Oh wat zie een heleboel herkenbare dingen voorbij komen! De chocolade vreetmomenten, de nerdy dingen. Super leuk fimpje!

  Mijn ranzigste gewoonte:…… af en toe nog in m’n neuspeuteren… Wanneer je neus snuiten niet de oplossing is, moet er zwaarder geschut ingeschakeld worden toch? Maar alleen als er niemand in de omtrek van een kilometer er is om het te zien hoor!

 • Antwoorden Sabien 6 april 2015 om 14:59

  OHH dat hoesje wilde ik ook!! Waar heb je hem vandaan????????? :D

 • Antwoorden Aniek 6 april 2015 om 13:54

  ik eet ook mijn nagels op als ze afgebroken zijn hoor en bijt ze ook af als er een klein stukje los is. Ook eet ik weleens losse velletjes

 • Antwoorden Livia 6 april 2015 om 13:13

  Super leuk! Je bent echt een van mijn fav bloggers. Ik ben stiekem heel erg blij dat je nu meer een lifestyle blogger bent geworden, ga er mee door! :)

 • Antwoorden Anna 6 april 2015 om 13:01

  Wat een leuke tag! Ik loop ook vaak in pyjama naar buiten om de kippen te voeren, iedereen met kippen herkent dat denk ik wel. Ook ga ik soms heel even in de zon zitten in mijn pyjama, wij hebben gelukkig ook een vrijstaand huis haha. En volgens mij bedoelde je op het laatst factuur opstellen, in plaats van vacature, hihi :)

 • Antwoorden Anna 6 april 2015 om 12:22

  Suuper leuke video!

 • Antwoorden Savannah 6 april 2015 om 12:05

  Leuk, man! Maarre.. Meest ranzige gewoonte.. Ik doe ook nagelbijten (en doorslikken). En ik maak soms dingen van anderen met mijn tanden open als het niet lukt.. Dat is best goor. Toch? Ja, ik denk het wel. Ik heb trouwens gelijk effe die Zapp Weekjournaal-aflevering gekeken. Leuk, hoor! Hun kunnen trouwens erg goed googelen, zeg!

 • Antwoorden Lindsey Beljaars 6 april 2015 om 11:39

  Hhahah! Wat een superleuke TAG! Een hoop dingen zijn enorm herkenbaar x

 • Antwoorden Elsbet | La Vie Pure 6 april 2015 om 11:31

  Haha, deze is inderdaad heel leuk!

 • Antwoorden Kirsty 6 april 2015 om 11:22

  Leuke tag! Ik heb soms ook wel echt een craving voor iets en soms is het dan echt iets heel kinderlijks zoals patat met appelmoes haha, dan heb ik daar gewoon ineens zin in en moet en zal dat in huis komen :P Verder heb ik geloof ik niet echt een hele ranzige gewoonte, behalve dan dat ik als ik zenuwachtig ben ik snel zweethanden krijg haha.

 • Antwoorden femketje 6 april 2015 om 11:05

  super leuke tag!

 • Antwoorden Eva 6 april 2015 om 11:00

  Juist dat maakt jou zo leuk Teske: je bent gewoon jezelf en doet je niet anders of perfecter voor. Toffe video weer, je bent een mooi mens! <3

 • Antwoorden Lauriëtte 6 april 2015 om 11:00

  Wat een leuke en originele tag! Herken het wel heel erg wat je zegt over die rekeningen, het is niet zozeer het geldbedrag maar inderdaad dat je gewoon even geen zin hebt om het over te maken :P Fijne tweede paasdag!

 • Antwoorden Suzanne 6 april 2015 om 10:44

  Geweldige tag! Super leuk om te zien.

 • Antwoorden Margot 6 april 2015 om 10:39

  Wat een grappige en originele vragen!

 • Antwoorden Elana Meijer 6 april 2015 om 10:01

  Haha wat een leuk filmpje! Ik ben ook wel een impulsieve eter, eet op vrijdag meestal een zak chips leeg haha. Verder probeer ik het dan te beperken tot het minimale (snoepen dan) doordeweeks en dat lukt dan wel prima.
  xx

 • Antwoorden Marie - You Beleza 6 april 2015 om 09:57

  Super leuke tag en video! Ik denk dat iedereen wel eens stiekem onvolwassen dingen doet, dat maakt het volwassen zijn volgens mij extra leuk :-)! Liefs

 • Antwoorden Tessa | Raspberry & Ripped Jeans 6 april 2015 om 09:50

  Hahah, wat een super leuke tag! Zo grappig dat je zegt van; nooit gedacht dat ik dit op camera zou zeggen bij het nagels ‘eten’ haha! Als ik in zo’n vrijstaand huis zou wonen zou ik het denk ik ook niet echt een big deal vinden om in mijn pyjama naar buiten te gaan hoor! :D Liefs

 • Antwoorden Anieke 6 april 2015 om 09:42

  Mijn ranzigste ding? Eeuhh… Ik peuter in mijn neus en soms komt dat ook wel in mijn maag terecht, haha. Volgens mij zijn er wel meer mensen die dat doen maar niemand geeft het ooit toe!

 • Antwoorden Neeltje 6 april 2015 om 09:41

  Ik vind deze tag echt zo grappig!
  http://www.thoughtsinstyle.com/

 • Antwoorden Lydia 6 april 2015 om 09:22

  Haha super leuke tag! Impulsief eten ken ik wel. Ik kan soms weken niet snoepen, maar als ik eenmaal zin heb dan gaan alle remmen los.

 • Antwoorden Iris | Todayslipstick 6 april 2015 om 09:14

  Wat een leuke tag, haha. Best herkenbaar sommige dingen!
  Liefs, Iris

 • Antwoorden lonneke 6 april 2015 om 08:58

  Ah wat is dit een enorm leuke tag zeg!
  Haha herkenbaar van je impulsieve trek in dingen soms! Je moet het dan gewoon hebben.
  Liefs Lonneke

 • Reageer