Contact

Vragen

Ik beantwoord met liefde vragen van jullie in de reacties op mijn blogposts, maar helaas krijg ik teveel mailtjes van bezoekers om ze allemaal te beantwoorden. Ook interviews met studenten nemen teveel tijd in beslag en kan ik jammer genoeg niet doen. Heb je een vraag? Check eens deze artikelen over beginnen met bloggen, beginnen met YouTube, beginnen met make-up en zelfverzekerdheid.

Adverteren

Mijn blog biedt een goede advertentiemogelijkheid voor merken die zich bezighouden met dierproefvrije cosmetica, (vegetarische) voeding, lifestyle, reizen, fashion en andere onderwerpen die voorkomen in het leven van vrouwen tussen de 18 tot 22 jaar. Met gemiddeld 125.000 unieke bezoekers per maand, 250.000 abonnees op YouTube (+ 40 miljoen weergaven), 250.000 volgers op Instagram en 70.000 volgers op Twitter bereik ik elke dag een grote groep enthousiaste lezeressen en kijkers. Ik werk graag samen met merken die bij me passen en waarmee ik een toffe samenwerking op kan zetten.

Producten ter review kunnen vrijblijvend opgestuurd worden naar het onderstaande adres:

Teske de Schepper
Postbus 194
1000AD Amsterdam

Voor advertentiemogelijkheden op mijn blog, YouTube of social media kanalen kunt u terecht bij een van mijn managers. Ook voor boekingen moet u een van hen hebben. Voor blog-gerelateerde zaken is dat bij [email protected] en voor YouTube-gerelateerde aanvragen kan dat bij [email protected]. Voor muziek-gerelateerde (aan)vragen kunt u terecht bij [email protected].

Wilt u mij rechtstreeks bereiken of uitnodigen voor uw persevent? Mijn contact-adres is [email protected].

Voorbeeld van een video advertorial: