Neem contact met mij op.
Home » Contact

Bedrijven en Pers

Teskuh.nl heeft op dit moment dagelijks gemiddeld 18.000 unieke bezoekers. Dit zijn maandelijks 165.000 unieke bezoekers en dat maakt mijn site een goede mogelijkheid om uw product of merk te promoten. Dat kan door middel van het reviewen van producten, het schrijven van een advertorial, het plaatsen van een banner in de rechterkolom op mijn site of het maken van een gesponsorde video. Als het gaat om pers zijn de laatste nieuwtjes, uitnodigingen voor events en persberichten altijd welkom.

Teskuh.nl staat ingeschreven bij de KVK sinds oktober 2012 onder nummer 56089597.

Contact

Voor vragen rondom productreviews, ideeën en vragen kunnen bedrijven en webshops mij via dit emailadres contacteren: [email protected].
Ik heb helaas geen tijd om persoonlijke of beautygerelateerde vragen te beantwoorden via de mail. Ook interviews met studenten nemen teveel tijd in beslag. Sorry!

Wanneer u interesse heeft om te adverteren op mijn site door middel van een advertorial, gesponsorde video of banner kunt u contact opnemen met een van mijn mediabureaus: Blogmij of Social1nfluencers. Ik werk exclusief samen met deze twee bureaus en zij regelen de zaken rondom mijn advertentiemogelijkheden. Zij zijn gespecialiseerd op dit gebied en kunnen u ook advies geven over wat het beste werkt op mijn site.

Post en pakketjes
Of het nou gaat om een brief, producten voor een review of iets anders wat je mij wilt sturen, het mag altijd. Bij producten is dit wel altijd vrijblijvend en ik promoot alleen dierproefvrije merken op mijn blog. Dit kan naar het volgende adres:

Teskuh.nl
Leeghwaterstraat 25
2811DT ReeuwijkVoorbeelden van een gesponsorde video

Voorbeeld van een advertorial

© Teskuh.nl - Teske de Schepper
Hosting & Website door JOP ICT / PhoneJuice